Patvarus Skrybėlę Plovimo Beisbolo Kepuraitę Bžūp Švaresnis Funkcinės Saugo Naujas Plastikinis Ir Nailono Unikalus Akių Maišą Naudinga Universalus

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €11.25 €17.30

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Poliesteris

Prekės Pavadinimas:

TOOPRE

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Modelio Tipas:

Dryžuotas medvilnės audinys

Lytis:

VYRAI


Aprašymas

Savybės:

1. Beisbolo kepurė plovimo naudoja unikalų akių maišą su hat rack viduje, siekiant užtikrinti jūsų bžūp buvimo vieta skalbiant už geriausią valymo rezultatais.

2. Mūsų skrybėlę cleaner yra skirtas priekyje apkrovos ir viršaus apkrova skalbimo mašinas ir indaploves, todėl jį lengva atnaujinti savo skrybėlės.

3. Mūsų beisbolo kepuraitę laikiklis pagamintas iš super stiprių plastiko (PP) ir nailono, kuris yra patvarus.Ji taip pat yra labai universalus ir gali būti naudojamas kaip bendras skalbinių krepšys vilnai skrybėlės, apatinis trikotažas ir mažus drabužius.

4. Mūsų bžūp valikliai, skalbimo mašinų ir indaplovių jums sutaupyti laiko ir energijos, todėl jūs galite praleisti daugiau laiko daryti tai, ką myli.

5. Mūsų skrybėlių kabyklos ir organizatoriai išlaikyti savo skrybėlės tobulą figūrą, nesvarbu, ar jūs juos saugoti jūsų spintoje ar jūsų bagažą.Tai taip pat ruožas ir dulkių, atsparus smūgiams, todėl puikiai skrybėlę shaper ir skrybėlių kabyklos.

Specifikacija:

*Medžiaga::Nailonas+PP

*Specifikacija:2vnt

*Spalva:Balta

*Dydis:

Pakuotės Turinys:

2 Beisbolo Kepurė Hat Plovimo

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai