1/2VNT 5V ARGB Į 12V RGB Konverteris Apšvietimo Perdavimo Centru Varomas SATA pagrindinė Plokštė Sinchronizavimo 3pin Su 4pin Konverteris

1 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €33.12 €62.48

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Produkto Pavadinimas:

Apšvietimo Adapterio Kabelis

Medžiaga:

Plastikiniai

Modelio Numeris:

RGB Konverteris 5V į 12V

modelis:

Konversijos Vedlys

Pakuotė:

Taip

Tipas:

Kabelio Adapteris

Spalva:

juoda

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

1/2VNT 5V ARGB Į 12V RGB Konverteris Apšvietimo Perdavimo Centru Varomas SATA pagrindinė Plokštė Sinchronizavimo 3pin Su 4pin Konverteris

Aprašymas:

Produkto Pavadinimas: Apšvietimas Adapterio Kabelis

Modelis: Konversijos Vedlys

Produkto Savybės: Į 5V ARGB Prietaisas Yra Prijungtas Prie 12V RGB Plokštę, Kurią Konverteris Sinchronizuoti Šviesos Poveikis

Pakavimo Sąrašas: Integrator Linija

Spalva: Juoda

Medžiaga: Plastikas

Techniniai duomenys:

1. Transformacijas 5V3-pin prietaisų į 12V4-pin prietaisai: Šis prietaisas gali paversti 5V3-pin RGB prietaisų į 12V4-pin RGB prietaisai, leidžianti sinchronizuoti spalvos pokyčiai plokštėje.

2. Suderinamumas su 2.5 VADD-RGBB įrenginys: įrenginio nėra suderinamos su 2.5 VADD-RGBB prietaiso, kuris gali būti prijungtas prie 12V RGB mainboard per konverteris pasiekti apšvietimo sinchronizavimas suderinamumo.

3. Suderinamumas su įvairių RGB sąsajos: prietaisas yra suderinamas su įvairių RGB sąsajos, įskaitant tuos, kurie iš didžiųjų gamintojų, tokių kaip ASUS, Gigabyte ir MSI.

4. Lengvas montavimas ir kabelių valdymas: prietaiso yra magnetinis dizainas atgal ir naudoja gražus kabelių valdymo, todėl jį lengva įdiegti.

5. Pastovus ir kintamas elektros energijos tiekimas: STAT elektros energijos tiekimo yra pastovus ir kintamas, todėl įtampa didėja nuo 5V iki 12V.

Pakuotė:

1*perdavimo Kabelis 1*adapteris

Pirkėjas
2023-12-14
Vietoj užsakytos prekės, gavau dar vieną. Kodėl? Aš buvo apgauti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai