Apsaugos, Higienos Įklotai Klijais maudymosi Kostiumėliai, PU Aišku, Vandeniui Panti Linijinės Už maudymosi Kostiumėliai, Privatus Baseinas Lipdukas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.43 €2.86

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Mūsų vandeniui panty įdėklas suteikia jums minkštas ir patogus patirtį.Pagamintas su minkštu medvilnės core, kad nekenkia odai.Jos mažo dydžio, lengva nešiotis ir laikyti.Be to, ji ateina su galimybe papildomai fiksuoti.Mes naudojame tiesaus pjovimo ir spausdinimo procesą tiksliai tinka.

Specifikacija:

Gaminio dydis: (vidut.)16*42cm/6.3*16.54 cm

Specifikacijos: 2vnt

Paketas, sąrašas:

Plaukti Panti Linijinės*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Higienos Užtikrinimo: Specialiai moterims skirtas vandens veikla, šių plaukti panty liners yra pagamintas iš minkštos PU plėvele ir įrengta vandeniui PU membrana.Membrana užtikrina higieną ir komfortą, o apsaugoti savo asmeninį dalys sveikatą.

2.Patogus Dizainas: Keep it atsargus su mūsų plaukti panti danga, suprojektuotas maža, kad sunku nustatyti, kai dėvimi.Jo ultra-plonas ir nešiojamas statyti leidžia lengvai laikyti ir nešioti lauke, todėl tai puikus papildymas jūsų keliones ir veiklą.

3.Saugus Tinka: Pakelti savo maudymosi kostiumėliai su mūsų plaukti panti įdėklai.Mūsų daug lipnios etiketės užtikrinti saugią tinka su gera nelankstumą, ir papildomos įrašymo funkcijos papildomos paramos.Mėgaukitės nerimauti nemokamai plaukimo su komfortą ir pasitikėjimą.

4.Idealus Komfortas: Patirti džiaugsmą, plaukimo su mūsų plaukti panti įdėklai, kurie jums patogiau nei bet kada anksčiau.Featuring minkštos medvilnės core ir pralaidžios orui medžiagos, šie įklotai jus sausas ir gaivus.Mėgaukitės plonas ir feelless dizainas, kuris užtikrina didesnį komfortą metu maudynių mokymus.

5.Lengva Naudoti: Jie plaukti panti įdėklai turi unikalų dizainą, kuris daro juos vartotojui.Su tiesaus pjovimo ir spausdinimas, jie yra lengvai taikomas ir pašalinti nepažeidus jūsų odos ir plaukų.Jūs įvertinsite odos draugiškas ir lengvai neplyštų panaudotų medžiagų, o kruopščiai paruošta tinkami, kad suteikia tiek komfortą ir apsaugą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai