"PASIDARYK pats" Elektroninių Rinkinio "Bluetooth" Garsiakalbis Electronics "Bluetooth" Stereo Garsiakalbis, U Disko Parama

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €12.32 €16.65

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Visos dalys turi būti įrengti patys.Išorinis dangtelis yra skaidrus, jei knyga yra nuplėštas.Visą Bluetooth garsiakalbiu rinkinys yra įrengta USB maitinimo laido, ir "Bluetooth" plokštė yra gerai suvirinti.

Jums tik reikia prijungti kabelio ir surinkti garso kontrolės valdyba.Elektros energijos tiekimas gali būti varomas mobiliųjų telefonų kroviklį arba kompiuterio 5V maitinimo.Garso kokybė yra geriau, kai naudojant 2A maitinimo šaltinis.

Pareigos: 3.7-5V DC maitinimo automatiškai muzikos, 3W+3W stereo galios stiprintuvas, "Bluetooth", rems power-off memory, U disko klausytis muzikos, gali būti varomas elektra bankas.

"Bluetooth" Operacija:

Įjunkite "Bluetooth" mobiliojo telefono, nuskaitymo įrenginį tiesiogiai, rasti "XC046" ir spauskite "prisijungti".Atjungus "Bluetooth", jis bus automatiškai pereiti į U disko.

Galios stiprintuvo dydis: 106x66x60mm

Kanalo išėjimas: 2 kanalų

Išėjimo galia: 3w+3w

Maitinimo įtampa: DC 4.2-5v įtampa 5v viršija 5v bus sugadinti modulis

Nominali srovė: 1.5-2A.

Medžiaga: Plastikas+metalas

spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x "PASIDARYK pats" Elektroninių Rinkinys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai