Šildomas Slidinėjimo Pirštinės Motociklo Pirštines Vėjo Atsparus Vandeniui Apsauginis Žiemą Šilčiau Šilumos Pirštuotos Pirštinės Motociklo Jojimo Pirštinės

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €10.65 €21.30

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

100% Poliesteris

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Elemento Tipas:

Pirštinės

Funkcija:

atsparus vandeniui

Lytis:

Unisex


Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Šiltas ir Jaukus: Su minkštas ir jaukus vilnos pamušalas ir riešo rankogaliai, šie USB šildomos pirštinės teikti idealus komfortas ir šiluma.Atsisveikinti su šaltų rankų ir mėgautis lauko veikla, be baimės, šalčio.

2.Saugus Tinka: būkite tikri, kai jūs ciklą su šių usb šildomos pirštinės.Rankogalių tinka prie riešo puikiai, nėra lengva prarasti arba nukristi, kai jūs dviračiais arba slidėmis.

3.Stipresnis Sukibimas: Išvengti slydimo per lauko veikla, su savo usb šildomos pirštinės, su anti-slip silikono ant delno, kad suteikia stipresnį sukibimą.Patvarus ir dėvėti, atsparus, būk saugus, o puikūs savo mėgstama veikla.

4.Jutiklinis Ekranas Suderinamas: pirštų galiukais iš šių usb šildomos pirštinės yra pagamintos iš neslidžios jutiklinio ekrano medžiagos, kuri leidžia jums valdyti savo sensoriniu ekranu tiesiogiai ir jautriai.Jūs galite padaryti lauko telefono skambučius, žaisti mobiliuosius telefonus, arba naudoti kitų elektroninių prietaisų, be kilimui savo pirštines.

5.Platus Programas: Šios pirštinės yra powered by USB ir gali išlaikyti savo rankas šiltu, šaltu oru.Jie plačiai naudojami dviračių ir slidinėjimo, taip pat kiti lauko vėjo sporto.Jie tinka dauguma USB įrenginiai ir lengva naudoti.

6.Patirtis puiki šilumos ir patogumo su mūsų Šildomas Pirštines su Touchscreen Pirštus!Pagamintas su šiltu medžiagų ir suprojektuoti taip, ne nukristi, mūsų pirštines funkcija neslidžia jutiklinis ekranas medžiaga ant pirštų galiukų, lengvai prietaiso naudojimo.Plius, su USB tiesioginis šildymo, jums niekada nereikės nerimauti apie šaltas rankas.

Techniniai duomenys:

1.Pavadinimas: usb šildomos pirštinės

2.Gaminio medžiaga: poliesterio pluoštas

3.Spalva: juoda

4.Gaminio Dydis: M/L/XL

5.Pareigos: šiltas/touchscreen/anti-slip

Pakavimo Sąrašas:

usb šildomos pirštinės*2vnt

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai