Standartinių Šildymo Sklendės Raktas Išmetimo Vožtuvas Raktas Grūdintas Medžiagos Aikštėje Lizdas Kokybė Yra Užtikrinta Aukšta Kokybė

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Įrankiai
  • Produkto Kodas: z5902
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €0.32 €0.70

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

NEWONE

Tipas:

Rankinių Įrankių Dalys

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

*Švarios radiatoriaus: Vyresnio amžiaus radiatoriai linkę priimti nemalonių garsų.Reguliarus kraujavimas naudojant šildymo vėdinimo klavišą saugo jūsų klausą ir pagerina šildymo efektyvumą.

*Visiems standartinio šildymo vožtuvai: šildytuvas išmetimo mygtukas yra kvadrato kištukinis lizdas-5 mm.Su šiuo, jūs galite greitai ir lengvai nutekėtų beveik bet šildytuvas.

*Grūdintas medžiaga: Dėka specialaus cinko lydinys, radiatorių, vėdinimo, svarbiausia yra ilgas, ištikimasis kompanionas rinkinys.Mūsų silver šildytuvas vėdinimo klavišai yra anoduoti, kad juos korozijai atsparūs ir labai patvarus.

*Jis taip pat gali būti naudojamas uždarose sąlygas: tai yra ne problema, jei jūsų heatsink nėra gerai įrengtas.Mūsų šildymo klavišai yra nedidelis ir kompaktiškas.Tai leidžia vėdinti patogiai, bet iš mažiausių kampų.

*Lengva naudotis: Tiesiog įdėkite tvirtas išmetamųjų klavišą ant vožtuvo, švelniai pasukti ir apversti jį per. (Kai vėdinimo radiatoriaus, prašome atkreipti daugiau dėmesio į saugos ir būti atsargūs, nudegimų, nes išmetamųjų dujų sklendės raktas yra maža ir lengva prarasti, todėl rekomenduojama įsigyti keletą atsarginės dalys)

Techniniai duomenys:

*Medžiaga: cinko lydinys

*Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

*Spalva: Sidabrinė

Pakuotės Turinys:

2*Išmetamųjų dujų sklendės raktas

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai