Reguliuojamas Nešiojamų Knyga Stovi Stalas Skaityti Turėtojas laisvų Rankų Bookstand už Vadovėlių Sąsiuvinis Knygų Cookbook

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.30 €7.83

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Plastikiniai

Modelio Numeris:

Skaitymo Knyga Turėtojas

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

Bookends


Aprašymas

Aprašymas:

Akių jonų Skaityti Knygą Stovas: Knygos reiškia skaitymas turi šešių pavarų kampai (75 laipsnių, 62.5 laipsnių, 50 laipsnių, 37.5 laipsnių, 25 laipsniai, 12.5 laipsnių), kuri gali būti pritaikyta nepagrįstai, sureguliuokite aukštį tarp akių ir skaitymo failą, ir akims, taip pat gali pataisyti neteisingai sėdi laikysena, ir sumažinti regėjimo nuovargis.

Veiklos Knyga Įrašą: yra, paspauskite juostelės ant kiekvienos pusės feed savininkui, kuris gali būti koreguojamas laisvai.Jis tinka knygų, įvairių storių, kurios veiksmingai apsaugo nuo knygą iš posūkio atsitiktinai.jūs galite paversti į puslapį po jį skaityti.

Nešiojamų ir kompaktiškas: dydis metalo knygos stovėti tik 23x21cm/9.06x8.27inch, jis yra lengvas ir patogus nešiotis, galite perkelti ją lengvai, šono lentyna gali būti pratęstas, ne tik tinkamas tiekti įprasta knygas, bet taip pat galite padidinti knygų, pavyzdžiui, žurnaluose ir laikraščiuose.

Plačiai naudojamas: kucharską turėtojai yra skirtas rodyti knygos, mobiliųjų telefonų, planšetinių kompiuterių, pagalvėlės, papuošalai ir kiti gaminiai, kuriems reikia paramos, todėl savo studijų, darbo, pramogų ir laiką, efektyviau, tinka biurai, namai, kelionės, mokyklos, virtuvės , vidaus ir lauko darbams.

Protingas Dizainas: Knygos stovai laikikliai yra pagaminti iš aukštos quanlity Plastiko, yra lengvai valoma, sulankstoma dizaino neužima vietos ir neturi jokių sudėtingų diegimo veiksmus.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Dydis: 23x21cm/9.06x8.27inch

Spalva: Balta

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Skaityti Turėtojas

Pastaba:

1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

3. Linkime jums nuostabių on-line!

Žymos

reguliuojamas knygos laikiklio stovas knygoms, knygų stovas laikiklis skaityti, reguliuojamas knygos laikiklio stovas, savininkas cookbook stalas

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai