Motociklo Amortizatorių Apsaugas Apsaugos Universalus Motociklas Handguards Aliuminio Lydinio Andlebar Apsaugos Motociklas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €7.19 €11.06

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Elemento Ilgio:

17.5cm

Elemento Tipas:

Kritimo Apsauga

Prekės Svoris:

285g

Modelio Pavadinimas:

Rankų Apsaugą Lankas

Medžiagos Tipas:

Aliuminio lydinys

Elemento Aukštis:

2cm

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Elemento Plotis:

6cm


Aprašymas

Apsaugoti jūsų rankas, o pridėti stilių ir funkcionalumą prie motociklo su mūsų Motociklų Baras Rankų apsaugos.Šių profesionalių klasės apsaugai yra lengva naudotis, funkcija, blizgų paviršių, lakas, ir būna įvairių spalvų pasirinkimą.Plačios taikymo, jie puikiai tinka bet rider ieškote pritaikyti jų važinėti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Motociklas Baras Rankų Apsaugos

Medžiaga: aliuminio lydinys

Spalva: juoda/raudona/mėlyna/aukso/oranžinė/balta

Taikoma diapazonas: rankenos pagimdė 17mm arba virš

Pakavimo Sąrašas:

1 pora x Motociklo Pakeitimo Rankų apsaugą Lankas

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Paprastas Darbuotojas Priedas: Šių motociklų baras rankų apsaugai yra paprasta naudoti ir įdiegti, su anti-rudenį dizainas, kuris apsaugo jūsų rankas ir rankenos nuo sugadinimo.Jie tinka rankenos skersmuo 17mm ir aukščiau.

2.Stilinga Apsauga: Su smulkiais paviršių ir blizgus lakas, šių motociklų baras rankų apsaugos yra madingas ir gražus.Jie puikiai rodo, elegantiškas stilius savo dviratį ir padaryti jį akį kelyje.

3.Puiki Kokybė: Patirtis, kokybiškos apsaugos su mūsų motociklų baras rankų apsaugai, pagaminti iš tvirtos ir korozijos-atsparus aliuminio lydinio medžiagos.Profesinės gamybos užtikrina didelį jautrumą ir patikimumą, todėl šių apsaugų idealus gynėjas savo važiavimo.

4.Įvairių Spalvų Pasirinkimas: apsaugoti jūsų rankas nuo vėjo, lietaus, ir šiukšles su mūsų multi-color Motociklo Juostą, Rankų apsaugos, yra penkiomis nuostabiu atspalvių juoda, pilka, raudona, aukso, ir sidabro.Išlaikyti savo važiavimo stilingas ir saugus, su tobula spalva, kuri atitinka jūsų dviratį.

5.Taikymo sritis: Apsaugoti jūsų rankas stilių su savo motociklu juostą, rankų apsaugos, idealiai tinka visų rūšių transporto priemonių, įskaitant motociklus, elektrinių motociklų, motorolerių, ir kalnų dviračiai.Mėgaukitės plačios pritaikymo galimybės ir tyrinėti naujus horizontus saugiai.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai