Motociklo Skrybėlę Ausines Ryšį Kontrolės Wireless Ausines Motociklų Vairuotojai Greito Įkrovimo Triukšmo Slopinimas Rankas Nemokamai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €15.04 €40.66

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiagos Tipas:

MEDVILNĖS

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Patirtis laisvės atviras kelias su mūsų Motociklą Belaidė laisvų Rankų įranga.Įrengta su 40mm didelės galios garsiakalbius, mėgautis krištolo skaidrumo garso nereikia imtis veiksmų, net važiuojant naktį.Likti prisijungus su galimybe patikrinti akumuliatoriaus į savo mobilųjį telefoną.Sukurta su dulkėms technologija, šios ausinės yra pastatytas paskutinis.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Svoris: Soft: apie 183g; Sunku: apie 196g

Dydis: (vidut.)9.1*5.7*1.9 cm/3.58*2.24*0.75 cm

Pakavimo Sąrašas:

Y20 priimančiosios*1

Garsiakalbis mikrofonas*1

Clip-on bazės*1

Montavimo paketas*1

Tipas-C įkrovimo kabelis*1

Naudojimo Instrukcija*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulintas Skambina patirtis: Patirtis aiškiai ir triukšmo-skambinimą su mūsų Belaidžio Galvos apdangalą Garsiakalbiai.Featuring 40mm didelio galingumo garsiakalbis ir papildomi 12 kartos CVC triukšmo mažinimo technologija, mėgautis krištolo skaidrumo garso efektai.

2.Patogus Komunikacijos: Mėgaukitės laisvų rankų skambinimas ir belaidžių muzikos be jokių veiksmų imtis nereikia, ačiū automatinis atsiliepimas funkcija.Garsiakalbiai bus prijungti automatiškai po 10 sekundžių, kai kas nors skambina, įsitikinkite, kad jūs turite saugi ir patogi bendravimo patirties.

3.Patogus Akumuliatoriaus Naudojimas: Džiaugtis be sustojimo belaidžio pramogų 600 valandų su didele talpa 1000mAh ličio baterija.Stebėti akumuliatoriaus naudojimo mobiliajame įrenginyje ir už 2 valandas mėgautis budėjimo laikas iki 30 valandų su mūsų Belaidžio Galvos apdangalą Garsiakalbiai.

4.Revoliucinis Savybės: Su 16 skirtingų rūšių RGB spalvų LED žibintai, mūsų Belaidžio Galvos Dangtelis, Garsiakalbiai siūlome unikalią apšvietimo poveikį, kuris gali padidinti jūsų saugumą per naktį vairuojant.Novatoriškas dizainas yra ryškių RGB šviesos, kad jie tikrai papildys jūsų stilių bei suteikia papildomą saugumą kelyje.

5.Visi Oras Audio: Šių belaidžio galvos dangtelis, garsiakalbiai IP6 atsparus vandeniui, o tai reiškia, jie gali atlaikyti lietaus, prakaito ir dulkių.Jie tinka naudoti bet kokiu oru ir progoms, ir patogu naudoti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai