Motociklo Antkelius Motokroso Saugos Kelio Įtvaras Atspindinti Žiemos Motokroso Lenktynių Apsauginę Įrangą Raštas Storio Kojos Apima

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €15.23 €30.46

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Pavadinimas:

PU odos, Pliušinis Pamušalas

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Vėjo ir Šiltas: Šių motociklų kelio apsaugos gali veiksmingai užkirsti šaltas vėjas iš invazija, ačiū PU oda ir pliušinis pamušalas.Jie saugo savo kelio, šiltas ir patogus, o jojimo žiemos.

2.Reguliuoti-tinka komfortas: Su elastine juosta dizaino ir aukščio antkelius, galite laisvai prisitaikyti prie jūsų kojos dydį ir sandarumą, nesirūpindami apie slydimo arba sugriežtinti.

3.Naktį Matomumas: Šių motociklų kelio apsaugos būti kietas atspindintis dizainas, kuris šviečia tamsoje, todėl jums labiau matomas važiuojant naktį.Mėgaukitės saugus ir stilingas važinėti su šiais kelio apsaugos.

4.Anti-susidūrimo apsauga: motociklo kelio apsaugos sunku, korpuso dizaino, kad gali žaisti anti-susidūrimo vaidmenį ir padidinti savo saugumą.Anti-susidūrimo rezervo lukštais gali sugerti smūgio jėgą ir sumažinti žalą savo kelio.

5.Žiemą dviračiais: Tai motociklas kelio apsaugų yra pagamintas iš minkštos ir orui audinys, kuris išlaiko savo kelio, jaukus ir šiltas, šaltas oras.Jie yra mąstantis ir naujienos d dvasia dovana jūsų artimiesiems ir draugams, kurie mėgsta dviračiais.

6. Motociklo Kelio Užtvarai suteikia komfortą, o jojimo žiemos.Jo anti-slydimo ir anti-sugriežtinti dizainas išlaiko jus saugiai per ilgesnį važiuoja.Anti-susidūrimo rezervo "shell" ir naktinio matomumo funkcija, kad ji išsiskirtų iš kitų.

Techniniai duomenys :

1. Medžiaga: PU oda, pliušinis pamušalas

2. Gaminio Dydis:

A. Hardshell ilgai, L: 64 x 31cm/25.1 x 12.2.

B. Atspindintis ilgai, L: 67 x 30 cm/26.3 x 11.8 į

C. Hardshell vidurio-ilgis, M: 51.5 x 29.5 cm/20.2 x 11.6 į

D. Atspindintis vidurio-ilgis, M: 49 x 28cm/19.2 x 11in

E. Hardshell trumpą S: 36.5 x 32cm/14.3 x 12.5.

F. Trumpas Apžvalginis S: 35 x 33cm/13,7 x 12.9 į

Sąrašas:

Motociklo Kojų Apsaugų*1 pora

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai