Pripučiamieji Lentelė Susprogdinti Slankiojo Stalo Žaidimas Su Aušintuvas Lauko Pripučiami Stalo Žaidimo Gėrimų Didelis Suaugusiųjų Šalies Baseinas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €47.08 €67.26

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Mėgaukitės cool vasaros veikla su šiuo Plaukimo Baseinas, Stalo!Ji sutirštės dizaino ir 28 puodelių laikikliai gėrimų.Ji yra lengva išpūsti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Pripučiami Lentelė

Dydis: apie 180*80*12cm/ 70.86*31.49*4.72 cm

Medžiaga: aukšto tankio PVC

Storis: apie 0,25 MM/Į 0.0098

Svoris: apie 1600g

Pakavimo Sąrašas: 1*Baseinas Lentelė

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išpūsti Tiesiog: Šis plaukimo baseinas, stalo yra 5 kartus greičiau nei įprastos vožtuvai, kurie leidžia išpūsti jį su ventiliatoriai ar žaislas oro siurbliai.Nes jos pripučiamos konstrukcijos, jūs galite lengvai deflate ir išsaugokite jį, kai nereikia.

2.Cool ir Patogu: Šis plaukimo baseinas lentelė prideda touch stiliaus jūsų baseinas šalis su savo aptakus dizainas ir built-in šaldytuvas.Ji gali išlaikyti savo gėrimų ir tarnauti gėrimų stalo

3.Sutirštės Dizainas: nesvarbu, Ar tai gimtadienio, šeimos susibūrimo, arba vasaros baseinas dieną, tai plaukimo baseinas, stalo bus pridėti daugiau įdomus ir įspūdžių į savo renginius.Pagamintas iš tvirtos PVC medžiagos, jis yra patvarus.

4.Didelės Talpos Lentelėje: Šis biliardo stalas leidžia jums žaisti biliardą didelis ir kintamųjų vieta.Nes jo erdvus dizainas, jūs galite turėti daugiau, vasaros baseinas šalis žaidimai.

5.Lentelė su 28 puodelių Laikikliai: Šis plaukimo baseinas lentelė leidžia jums žaisti cool pool žaidimą su savo draugais baseinas.Jis turi 4 puodelių laikikliai ant kiekvienos pusės ir 10 trikampio puodelių laikikliai ant kiekvieno galo.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai