Nardymo Žymiklį Stick Scubas Nardymo Nerūdijančio Plieno Omarai Stick Žymiklį Underwaters Triukšmo Maker Stick Lazdele su Virvelę

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €9.06 €12.41

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

OOTDTY

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Nardymo Žymiklį Stick Scubas Nardymo Nerūdijančio Plieno Omarai Stick Žymiklį Underwaters Triukšmo Maker Stick Lazdele su Virvelę

Savybės:

Scubas Nardymo Lazdelės: Tai žymiklį klijuoti tinka naudojant paliečia nežinomų būtybių, siekiant apsaugoti save, todėl triukšmo pritraukti dėmesį iš aplinkinių žmonių, kai yra rizikinga.

Tvirtas ir Patvarus: Strypas, pagamintas iš nerūdijančio plieno medžiagos, lengvas, anti-deformuoti, patvarus ir atsparus korozijai druskos vandens.Taigi, tai yra labai patogu ir praktiška, lengva suvokti!

Reguliuojamas: Ateina, su reguliuojama guma, riešo dirželis, koregavimas, geriausi komforto, lengvai su kabliu ir atlikti.Jūs galite laikyti jį aplink savo riešą prevencijos prarado, arba slydimo juos kišenėje.

Matavimo Daugiau Paprasta: Scubas žymiklį klijuoti su 20cm masto matavimo ant pagaliuko, galite išmatuoti ilgį žuvys, rock, ir padaryti daugiau matavimas pagal vandens lengvai.

Universalus Naudojimas: Padėti jums judėti per vandenyną grindų ir gera nardymo pradedantiesiems arba profesionalai, puikiai priedai scubas nardymas, snorkeling, ir underwaters tirti sporto.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Spalva: Balta/Juoda/Geltona/Žalia/Oranžinė

Pakuotės Svoris: apytiksl.60g

Ilgis: apie.30 cm/11.81 į

Komplektą Sudaro:

1Pc x Nardymo Rodyklė Rod

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai