Dviejų Pusių Montavimo Juosta Dvipusė Pluošto Juostos Atsparus Vandeniui Juosta Skaidri Juostos Kilimėliai Etape Kilimėliai Kilimai, Antklodės

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €12.93 €19.01

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Šis sunkiųjų dvipusės juostos taupo laiką ir pastangas su savo didelio sukibimo.Tai atsparus ašarojimas ir funkcijos permatomas dizainas, besiūlių maišymo.Puikiai tinka visų jūsų namų ir verslo projektus.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: dvipusės juostos

Medžiaga: Pluošto

Gaminio dydis: taip, kaip parodyta pic

Pakavimo Sąrašas:

1 ritinėlis*dvipusė juosta

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengvas, Ašarojimas: dvipusės juostos sunkiosios su galimybe lengvai suplėšyti rankomis iš krašto.Tai sutaupys jums laiko ir pastangų, mažinant ją žirklėmis arba naudojant dozatorių.Tvarkymo ir taikyti paviršiai tampa lengva užduotis.

2.Sutaupyti Laiko ir Pastangų: Su dvipuse dizaino ir aukštos sukibimas, mūsų sunkiųjų juosta puikiai tinka saugiai klijuoti sunkių objektų ir kelių paviršiai.

3.Tvirtos Juostos, Kad Ištveria: Mūsų sunkiųjų dvipusė montavimo juosta yra pastatyta su kieta pluošto medžiagą, kuri garantuoja net sunkiausi elementai.Pasitikėkite mūsų juosta teikti tvirtas ir patikimas laikykite nuotraukas, plakatus ir veidrodžiai.

4.Puikus Sukibimas pasinaudoti jo geras tvirtumas, atsparumas vandeniui ir plyšimui atsparaus funkcijas, ir aukštos temperatūros vandeniui.Suskaičiuoti dėl savo išskirtinių sukibimo galia ilgalaikių klijuoti rezultatus.

5.Ne-Netvarka Sukibimas Mūsų sunkiųjų dvipusės juostos yra skaidri, išlaikyti savo paviršius švarus.Pažangios audinio juosta gali turėti sunkiųjų svorio, be žalos savo dekoro.Plius, tai lengva valyti ir jie nebus palikti negražus dėmės.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai