Spy X Šeimos Lipdukai Galinio Lango Automobilių Lipdukai ir Grafika Galinio Lango Lipdukai, Sunkvežimių, Automobilių Lango Lipdukas Lipdukas Vinilo

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €16.69 €27.82

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Lipdukas Rodymas:

Galinis Stiklas

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Kategorijos:

PVC

Tipo Lipduku:

Kūrybos Lipdukai

modelis:

OEM

Elemento Tipas:

Lipdukai

Tipas:

Klijai Lipdukas

Dizainas:

animacinių filmų

Medžiagos Tipas:

PVC


Aprašymas

Funkcija - Automobilių Lipdukai perforuotas modelis mūsų decal leidžia vaizdą, kad būtų matoma iš išorės, ir " see-thru iš vidaus transporto priemonės.Jokios vizijos trukdžių.Jokio blukimo.

Medžiaga - Galinis Lango Lipdukas pagamintas iš 50/50, permatomas Perforuotas langų plėvelė su latekso dažai,Akių Adhesive Vinyl,sumažina karščio ir saulės spindulių.Kiekvienas lipdukas yra skaitmeniniu būdu atspausdintas su UV atsparūs dažai, skirti energingas, išnyks atsparus grafika, kad bus metus.

Dydis - Galinio Lango lipdukai yra dviejų dydžių: 58 colio x18 colių ,66 colių x22 colių ,ji gali būti sumažintas, kad tilptų bet galiniai langai.Automobilių Galinis Wrap Decal Atspausdinta su eco-tirpiklis dažai,Vandeniui ir nuimamas.

Lengva Įdiegti - Lengvas montavimas ir šalinimo,tiesiog žievelės pagrindo, taikyti ir apdaila!Sumažinti decal aplink kraštų, lango naudojant aštriais ašmenimis arba tikslumo peilis.

Tinka - Mūsų perforuoti lipdukai bet kokio tipo transporto priemonė,galiniai lipdukai yra suprojektuoti, kad tilptų ant galinės ir šoninių langų automobilių, pikapas sunkvežimiai, SEDANAS,komercinių transporto priemonių, kompaktiškas automobilių ir kiekvienas automobilių stilius tarp jų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai