Kačių Ausų Motociklo Šalmai, Lipni, Motociklų Šalmų Kačių Ausys Apdailos 2 VNT Mielas Apdailos Kačių Ausų Šalmai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.37 €4.73

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiagos Tipas:

MEDVILNĖS

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pristatome mūsų mados pirmyn Kačių Ausų Šalmai!Pagamintas su dilimui ir bauda apdailos medžiagos, šių motociklų šalmų jus saugus ir stilingas kelyje.Lengva valyti ir tiesiog idealiai tinka bet dviratininkas.Atnaujinti savo saugos žaidimas su mūsų Kačių Ausų Šalmai dabar!

Specifikacija:

Pavadinimas: Kačių Ausų Motociklo Šalmai

Gaminio medžiaga: PVC

Gaminio spalvos: chaki, kava, rožinė

Kiekis: 2

Taikoma tipas: Tinka dviračių šalmai, slidinėjimo šalmai, motociklų šalmų ir snieglenčių, šalmų.Klijuoti visur, kur norite!

Pakavimo Sąrašas:

Kačių Ausų Motociklo Šalmai*2vnt

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Padidėjęs Stiliaus Pasirinkimas: Pasirinkti mūsų Kačių Ausų Motociklo Šalmai, su cute kačių-kaip formos ir prieinamas kelių spalvų.Padaryti madingas pasirinkimas jūsų saugumą ir komfortą, o išsiskirti iš kitų kelyje.

2.Išskirtinis Saugumas: Šis kačių ausų motociklo šalmai yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų, įskaitant PVC medžiagos, kurios suteikia puikų vandeniui ir dilimui savybės.Likti saugūs, o žirgais su šiuo patvarus ir ilgalaikis, šalmai.

3.Platus Programas: Šios katės ausies motociklo šalmai gali būti naudojami dėl įvairių lauko veikla, pavyzdžiui, slidinėjimas, snieglenčių, dviračių, ir dar daugiau.Nuimamas kačių ausų dizainas, kuris leidžia klijuoti visur, kur tik norite šalmai, suteikia jums unikalią ir madingas išvaizdą.

4.Lengva Valdyti: Duok savo motociklo šalmai unikalų ryšį su mūsų lengva naudoti kačių ausų priedą.Tiesiog švarus išvaizdą, pašalinti klijų ir taikyti apsauginę plėvelę.Vargo transformuoti savo šalmai į madingas aksesuaras!

5.Dėmesio Minios: Šios katės ausies motociklo šalmai yra mielas ir madingas išvaizdą, kad bus ruožtu vadovai.Jo bauda kūrinys, užtikrina apdaila, be šerpetų, didinti šalmai ' s patvarumo.Jis yra labai saugus ir skirta jus saugiai, o jūs važinėti.Patraukti visų dėmesį su šiuo unikalaus dizaino šalmai!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai