Juodas Trikampis Crossbody Krūtinės Maišą su Reguliuojamu Dirželiu - Universalus Mažas Crossbody Rankinėje Dviračiai, Sporto, Mokyklos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €9.35 €18.71

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Elemento Tipas:

Antenos

Modelio Numeris:

crossbody krūtinės krepšys

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Patikima Medžiaga: pagamintas iš aukštos kokybės ir dėvėti, atsparus nailonas, tai crossbody krūtinės maišelis užtikrina išskirtines patvarumo.Su tvirto meistriškumo ir dėmesio į smulkmenas, jis bus saugoti savo daiktus saugiai ilgalaikiam naudojimui.

2.Kvėpuojantis Dizainas: Šį crossbody krūtinės maišelio funkcijas, close-to-the-kūno dalis su skylėmis ir kvėpuojantis technologija, kuri leidžia nešioti jį ilgą laiką be tvanku jausmas.

3.Reguliuojamas Dirželis: Tai crossbody krūtinės krepšys yra reguliuojamas diržas per petį, kad gali padaryti jums dėvėti patogiai, nesvarbu koks kūno tipas jums yra.Jūs galite reguliuoti plotį ir laisvumas, kiek reikia, kad atitiktų jūsų pageidavimus ir stilius.

4.Didelės Talpos: Tai crossbody krūtinės krepšys turi pakankamai vietos saugoti jūsų būtina, tokių kaip mobilieji telefonai, GPS, elektroniniai detektoriai, ir kiti priedai.Ji taip pat yra speciali kišenė raktams, žemėlapių ir mobiliųjų telefonų.Jūs netgi galite pridėti walkie-talkie arba belaidžio ryšio prietaiso į maišelį, daugiau patogumo ir greičio.

5.Plačiai Naudojamas: Gauti, pritaikytos bet kokią profesinę ar lauko nuotykius su šio crossbody krūtinės maišelį, specialiai sukurta teisėsaugos, saugumo, paieškos ir gelbėjimo ir gaisrų gesinimo.Taip pat tinka išlikimui, žygiai, dviračiais, darbe, mokykloje, kempingas, žvejyba, kelionės, bet ir pramoginė veikla.

Featuring ilgas tarnavimo laikas, šis maišelis yra arti kūno dalys su skylėmis ir kvėpuojantis technologija, siekiant išvengti diskomforto.Peties dirželis yra reguliuojamo maksimalų komfortą ir kišenėje gali turėti raktus, žemėlapiai, mobilieji telefonai, ir kiti priedai.Puikus teisėsaugos ir saugumo incidentas, apsaugos, paieškos ir gelbėjimo ir gaisrų gesinimo.

Specifikacija :

Produkto pavadinimas: Walkie-talkie trikampis krūtinės krepšys

Medžiaga: Nailonas

Spalva: Juoda

Produkto dydis: dydis

Taikoma walkie-talkies: universalus

Naudojimo scenarijai: komanda, vairavimo, lauko sporto, stovyklaviečių veikla ir kt.

Paketas, Sąrašas:

Crossbody krūtinės krepšys*1

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai