Lauko Alpinizmo Sagtis Kompasas Mini "Keychain" Termometras "Keychain", Karabinai, Kempingas Įrankių, kempingas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.63 €9.45

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

OOTDTY

Medžiaga:

Aliuminio lydinys

dydis:

As Shown In The Picture

Tipas:

Kita

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

Patvarus: Pagamintas iš aliuminio lydinio, jis yra lengvas ir tvirtas, galintis atlaikyti tam tikras spaudimas ir korozijai.

Nešiojamieji: Dėl savo compactsize ir montuojamiems dizainas, jis gali būti lengvai atliekami į keychains arba pritvirtinti prie prekės, tokios kaip kuprinės ir įrankių rinkiniai.

Kompasus funkcija: produktas yra įrengta tiksli kompasus, teikti krypties gaires, siekiant padėti vartotojams nustatyti, kuria kryptimi lauko aplinkos ir veiksmingai išvengti pasimesti .

Termometro funkcija: produktas yra įrengta su termometru, kuris gali matuoti srovės aplinkos temperatūra, leidžia vartotojams laiku suprasti pokyčius, aplinkos temperatūros ir pateikti nuoroda padaryti atitinkamas apsaugos priemones, ir patikslinimų.

Kempingo ir žygiai entuziastai: žmonių užsiima lauko veikla, pavyzdžiui, kempingas ir žygiai, daugiafunkcinis dizaino, šis produktas yra labai praktiška, suteikiant jiems patogią navigaciją ir temperatūros matavimas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Dydis: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Komplektą Sudaro:

1x Kompasus Karabinai

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai