Dropship Anatominiai Širdies, Plaučių, Gerklės Modelis, Plaučių Tyrimas, Medicinos Paskaita, pateikiama Informacija apie Plaučių Trachėjos Sistema

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €77.05 €132.84

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

K92C5AC610658

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Prekės Pavadinimas:

ATSPALVIU

Tipas:

Anatomijos Modelis

Tema:

Medicinos Mokslas

Parama:

Didmeninė, Dropshipping


Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

Žmogaus plaučių anatomija modelis atskleidžia pagrindinius gerklės širdies, plaučių sistemos ir struktūros trachėja su poraktinę arteriją, bronchų medis ir venos, stemplės ir plaučių arteriją.Pagrindinis plaučių modelio sistema gali rodyti vožtuvai ir skilvelių.

Tai anatominis plaučių modelis yra gyvenimo dydis, puikiai tinka gerklės širdies, plaučių ligų tyrimus ir klinikinius parametrus.Profesionalus anatomijos mokymo pateikimas modelis medicinos paskaita, pranešimas, gydytojo tarnyba.

Sukurti atkartoti ir parodyti tikrąjį anatominės struktūros žmogaus plaučių.Patyrusiems kompiuterio spalvinga tapyba, įvairių spalvų yra atskirti skirtingas pozicijas.Realus žmogaus organų struktūrą, lengva stebėti ir žiūrėti.

7 Pagrindinės Keičiamųjų Dalių ir 51 sunumeruoti anatomija poarts.Pagamintas iš tvirtos PVC medžiagos, gera patvarumą, atsparus korozijai, lengvas, ir didelio stiprumo, nėra lengva išnyks ir deformuotis.Ne smirdantis, netoksiškas, daugkartinio naudojimo.

Plačiai naudojamas ligoninės, gydytojai office, anatomijos pamokose, pažangių studentų ir gydytojai, laboratorijos, medicinos mokyklos pristatymas ir mokslo reaserch institutai, švietimo tikslais tik.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC

Dydis: Apytiksl. 26x40x12cm/10.23x15.74x4.72in

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Svoris: Apytiksl. 1000g

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Anatomijos Plaučių Modelis

Pastaba:

1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai