No. 4 Vabzdžių adatos iš nerūdijančio plieno drugelis dragonfly pavyzdys gamybos biologinio eksperimento įrankis 100 vienetų

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €8.81 €11.02

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

CZ2830

Tema:

FIZIKOS

Prekės Pavadinimas:

Oyimrhjdg

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Kiekvieno vamzdžio yra apie 100vnt vabzdžių adatos, 38mm ilgio ir skirti 0,56 mm skersmens.

1, Pavadinimas: 1# vabzdžių adata [dideliais kiekiais ir gera kaina, telefono 15152998395]

2. Naudojimas: Naudojamas padėties nustatymo ar tvirtinimo vabzdžių pavyzdžius.

3, yra septyni specifikacijos: 00#, 0#, 1#, 2#, 3#, 4#, 5#, skersmuo adata kūnas yra iš fine storio, mažesnis skaičius, tuo tikslesnis didesnis atvirkščiai.Visi 7 ilgis yra apie 40mm.

4, pakuotė: 100 vienetų/vamzdelis, vamzdis, įdiegimas yra lengva naudotis, jis gali būti saugomi bet kuriuo metu, kai jis nėra naudojamas, turi būti naudojami kitą kartą.

Šis vabzdys adata yra vamzdelis montuojamas gaminys

5, skirtingų modelių vabzdžių taikymo:

00# : Mažiau naudoti; Ji paprastai naudojama rengiant pavyzdžių, mažų ir mikro-mažų vabzdžių, pvz., uodų, musių ir mažosios bitės.

0# : Naudojamas rečiau, kaip 00#.

1# : rengiant mažesnių vabzdžių pavyzdžius.

2# : rengiant mažos arba vidutinio dydžio vabzdžių egzemplioriai, pavyzdžiui, mažų ir vidutinių ūkio hepta (Coleoptera, Lepidoptera, Orthoptera, Hymenoptera, diptera, Homoptera, hemiptera).

3# : gamyboje Naudojamas vidutinio dydžio vabzdžių pavyzdžius, pvz., ekonomikos hepta, laumžirgis ir pan.

4# : gamybos vidutinės ar didesnės vabzdžių pavyzdžius, tokius kaip didesnis ar sunkesnis, cikadų, vabalų, drugelių kandys ir kt.

5# : gamybos didelės ar didelės vabzdžių pavyzdžius, pvz., negabaritinių arba antsvorį auksinis vėžlys, kastuvu vabalas, longicorn ir kt.

6, apie pin pozicija:

Į lepidoptera, odonata, ir diptera, adatos įdėta šiek tiek į dešinę nuo centro midsternum, paliekant visą nugaros linijos neapgadinta.

Coleoptera vabzdžių turėtų įdėkite adata viršutiniame kairiajame kampe teisę coleoptera, kad vabzdžių adata eina tik tarp vidurinės ir užpakalinės kojų pilvo paviršiaus, taip, kad nebūtų sunaikinti coxal duobė, kad yra klasifikavimo charakteristika coleoptera vabzdžių.

Hemiptera vabzdžių įkiškite adatą į dešinę nuo centro scutella, kad pilvo ertmėje yra kairėje, neapgadinta

Į humoras ir orthoptera, adata, įkišta į dešinę nuo žemės bazę midthorax.

Į hymenopterans, jis yra įtrauktas į dešinę krūtinėje

Adata aukštis: kirminas iki galo adata sudaro apie 1/3 ilgio adata.

7. Išsaugojimas ir naudojimas vabzdžių adatos:

Laikykite jį sausoje ir plokščia vieta, ir pabandyti išvengti korozijos ir kvailiausias patarimas dėvėti, kurį sukelia drėgnos oro ir pakreipti.Dėl plonų kūno adata, tai nėra lengva rasti po iškrovimo ar prarasti, todėl pabandykite įdėti jį į daugiau fiksuotoje padėtyje, arba per žvilgsnio, vaikai turi būti naudojamas prižiūrint suaugusiems!Kai naudojate, nedėkite širdys įstaiga ar mėginio langelį, per sunku.Jei ji yra linkusi jėga, galite švelniai atlenkiamas atgal priešinga kryptimi, su jūsų rankomis ištiesinti adata įstaiga dar kartą.Šiek tiek lenkimo neturi įtakos nustatant ir rodyti pavyzdį.Jei patarimas vabzdžių yra išlenkta, tai gali būti tinkamai poliruoti su nagų failą arba bauda švitriniu popieriumi, ir tikslinga neturi nulio jausmas, kai palietė ranka.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai