20PCS Profilis PBT Keycaps Mechaninė Klaviatūra Mixded Spalva Tuščią Keycaps Užsakymą Žaidėjus Mx Jungiklis Ne Išgraviruoti Pagrindiniai Bžūp

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.45 €4.93

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

iHseno

Tipas:

Klavišas Caps

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

ypatybė:

Produkto pavadinimas: Spalvinga keycaps

Produkto Aprašymas:

Gali klaviatūra tampa unikalus ir akį traukiantis!Mes didžiuojamės galėdami pristatyti Spalvinga Keycaps, kruopščiai suprojektuoti keycaps, kad gaus fantazijos paliesti į klaviatūrą.

Tamsus matinis medžiaga ir sklandžiai kreives, kad Keycaps modernus ir stilingas, pridedant prie savo individualų žavesį.Yra 14 akinantys spalvų, galite pasirinkti iš, ir kiekvienas keycap yra unikalus, todėl jūsų klaviatūros švyti su spalvinga gyvybingumą.

Thekeycaps yra pagaminti iš aukštos kokybės ekologiška ABS medžiaga, kuri yra minkšta ir patogi naudoti ir yra labai švelnus liesti.Labai lengva įdiegti, slydimo virš klaviatūros.Visiškai suderinama dizainas, tinka daugeliui mechaninė klaviatūros ir membranos klaviatūra.

Ne tik, kad, Keycaps yra patvarus ir pastatytas paskutinis, tai jūsų klaviatūros naują nuomos gyvenimo.Ar žaidimo mūšiai ar biuro darbo, jis gali atnešti jums naują klaviatūros patirtis.

Spalvinga keycaps yra ne tik klaviatūra papuošalai, bet ir būdas parodyti savo asmenybę ir skonį.Kiekvieną kartą, kai paspausite keycap, jūs pajusite, žavesio pasaulio spalvas.Pirkimo spalvinga keycaps atskleisti savo kūrybiškumą ir pritaikyti unikalų stilių jūsų klaviatūra!

Specifikacija:

*Produkto pavadinimas: Spalvinga XDA 1X tuščią keycaps

*Gaminio medžiaga: ABS

*Spalva: spalvinga

*Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

20pcs keycaps

1*veleno kamščiatraukis

pastabos:

1. Dėl įvairių veiksnių, pavyzdžiui, ekrano šviesumo ir apšvietimo ryškumą, tikroji spalva elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo rodomas vaizdas svetainėje.

2. Rankinis matavimo duomenys gali būti nedideli nukrypimai.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai