8pcs 5ml Lemputė Patarimas Matavimo Pipete "PASIDARYK pats" Amatai ir Valymo Šepetys Skysčio Užkratas Saldainiai Formų Tikslūs, Aiškūs Silikono Vaikams

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.37 €4.49

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

RV77

Modelio Numeris:

NĖRA

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Klasifikacija:

Pipete


Aprašymas

Savybės:

【Patvarių Medžiagų】Šių skysčių droppers (lašintuvai yra pagaminti maisto kokybės silikono, kuris yra gerai implantų, ir PP, kuris yra bekvapis.Jis yra saugus naudoti maistas ir vaistas.

【Su Skale】skalė yra tikslūs, kad galėtų koreguoti dozę laiku, ir tai yra patogiau imtis skysčio ir pašarų skysčio.Skalė yra graviruotas, ne spausdinti.

【Išvengti Uždusimo】apvalios galvos ir plokščias nagų dizainas yra skirta naujagimiams, kurie dar sužinojau, toto sumažinti vėmimas ir užspringti, kai šėrimo medicina.

【Lengva Valyti】, Kad užkratas gali būti valomi su verdančiu vandeniu, ir garlaivis, ir silikono dalis gali būti pašalinta lengva valyti nepaliekant jokių dėmių.Valymo šepetėlis yra įtrauktas.

【Plačiai naudojamas】pakuotėje yra 8 paketus skysčio droppers (lašintuvai įvairių spalvų, daugiausia naudojama pilstymo nedideliu kiekiu skysčio, pvz., šėrimo medicina ir sulčių arba užpildykite nedidelių ertmių, saldainiai sprendimus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PP, Silikono

Spalva: Oranžinė (1pc), rožinė (1pc) , raudona (1pc) , geltona (1pc) , žalia (1pc) , rožė raudona (1pc) , tamsiai mėlyna (1pc) ,mėlyna (1pc)

Dydis: (Maždaug)(L) 12 cm/4.7 colių

Silikono dalies ilgis: (Apytiksliai) 3,5 cm/colių 1.38

Talpa: 5 ml

Pakuotė:

8pcs x Skysčio droppers (lašintuvai

1 x Valymo šepetėlis

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai