Sienos montuojamas dantų šepetėlį Turėtojas, Saulės UV spindulių ir Ultravioletines dantų šepetėlį Sterilizer Automatinis dantų Pasta Laikiklius, Vonios kambarys Accessories

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €13.94 €23.23

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Type2:

Infraraudonųjų spindulių intelligent jutiklis

Type3:

Saulės ir namų apšvietimo powered

Komunikacijos metodas:

Kita

Modelio Numeris:

2020 m.

Prekės Pavadinimas:

centechia

Type4:

3 1. Daugiafunkcį

Tipas:

Dantų Šepetėlis Sanitizer

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Suderinamumas:

Viskas Suderinama


Aprašymas

Sienos montuojamas dantų šepetėlį Turėtojas, Saulės UV spindulių ir Ultravioletines dantų šepetėlį Sterilizer Automatinis dantų Pasta Laikiklius, Vonios kambarys Accessories

Aprašymas:

Darbo Aplinkos Temperatūra: nuo 0 iki 40 laipsnių Celsijaus

Darbo Aplinkos Drėgmė: 30-90%RH

Nominali Darbo Įtampa: DC3.7V

Vardinė Darbo Srovė: 600mA

Budėjimo Srovė: 1MA

UV Lempos Galia: 1.2 M

Nuolatinės SROVĖS Įkrovimo Srovė: 600mA

Ličio Baterijos Talpa: 2000mAh(yra komplekte)

Savybės: Prie Sienos Tvirtinamas, Sandėliavimo Lentynos, Vonios Kambarys Tiekimo

Spalva:balta

Medžiaga:ABS+ + elektroniniai komponentai

Dydis:19cm x 12.5 cm x 4,7 cm

Techniniai duomenys:

Funkcija:

- Sienos montuojamas UV dantų šepetėlį sterilizer, lengva pritvirtinti ant sienos su dvipuse lipnia .

- Saulės ir namų apšvietimo galingumo, ne prijungti, reikia ir jokių baterijų pakeisti, kuris yra saugus ir ekonomiškas.

- Infraraudonųjų spindulių pažangios jutiklio lempa viršuje, kairiajame kampe, infraraudonųjų spindulių protingas indukcijos sistema užtikrina veiksmingą sterilizacija tačiau išvengti kenksmingų UV spindulių.

- Kompaktiškas ir tuščiaviduriai iš konstrukcija užtikrina gera vėdinimo, sunku veisti .

【Belaidžio Dizaino】, dantų šepetėlis sterilizer turi saulės įkrovimo sistemą, kuri gali būti imamas be tiesioginių saulės spindulių.Ličio baterijos energijos saugojimo, energijos taupymo ir aplinkos apsaugos, visiškai atsikratyti pančių lizdai, be išorinio maitinimo nereikia.Jūs taip pat galite įdiegti bet kurioje vietoje ir mėgautis ir tvarkingai vonios kambarys.

【 Aukštos Veiksminga Sterilizacija】Pažangios dvigubo sterilizacija UV + photocatalyst dantų šepetėlį sterilizer yra protingas daugiafunkcinis dantų šepetėlį turėtojas, valo ir apsaugo jūsų namuose burnos higienos reikmenys, kad sterilizuoti normos iki 99.99%.Sterilizuoti savo namuose dantų šepetėlis, kai juo nesinaudojate.

【Smart Infraraudonųjų spindulių Skaitmeninis Indukcijos】Protingas sterilizacija per 1,5 M, sterilizavimo sistema gali būti aktyvuota daugiau tikslios ir jautrios kūno indukcija.Kai vartotojas gauna arti, photocatalyst pradeda sterilizuoti; kai vartotojas palieka, UV lemputė pradeda sterilizuoti.Šis dizainas gali veiksmingai išvengti skauda vartotojo sukėlė UV šviesos.

【Įkrovimo Šviesos Energijos】naudojant amorfinio silicio plonasluoksnių saulės skydelis su aukso linijos ir didelės talpos 1200mA ličio-jonų baterija.Tai gali būti efektyviai įkrauti bet kokia šviesa (įskaitant patalpų šviesos ir gamtos šviesos), galima dirbti daugiau kaip tris mėnesius po pilno įkrovimo.

【Dantų pastos Dozatorius Funkcija】Built-in dantų pasta adapteris, oro maišelis yra pagamintas iš maisto klasės silicio dioksido gelis, kuris yra aplinkai ir saugus.Jis tinka bet kokio dydžio dantų pastos, nustatyti skylę dizainas squeezer

Pakuotė:

1 x Šepetėlis Sterilizer

1 x USB Kabelis

1 x Rinkinys, Montavimo Priedai

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai