Sofos Rankos Stalo, Sofos Porankiai Dėklas Sofos Rankos Dėklas Su 360° Pasukti Valgyti Turas Patvarus Lengva Naudoti

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €20.35 €27.13

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Sofos Rankos Stalo, Sofos Porankiai Dėklas Sofos Rankos Dėklas Su 360° Pasukti Valgyti Turas Patvarus Lengva Naudoti Nemokamai Savo Rankas: yra pasukama laikiklis pusėje, sofa-lova, staliukas, galite įdėti mobilųjį telefoną ir planšetinį kompiuterį, įdėti mobiliojo telefono laikiklis, tolimojo matymo gali padaryti akis ir kaklo patogiau.

Reguliuojamas Stalo Kojos: stalo kojos yra sujungtos dvi reguliuojamas spyruokles, kuris gali būti koreguojamas stačiu kampu nustatyti sofos.

Natūralios medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės medienos, tvirtos ir ilgaamžės.Vidinės plokštelės yra 9inch skersmens ratas, išorinis skersmuo 9.8 colių, ir yra 1inch porankiu skyriuose kiekvienam šone iš išorinės pusės, tinka porankiai nuo 3,5 colio iki 11inch, ir gali būti naudojamas daugelyje sofos.

Ne, Montavimas ir Vietos Taupymas: Atidaryti lyginimo stalo kojos naudoti, pusėje lentelėje galite būti saugiai sumontuoti ant porankiu sofą.Sudedamas stalo, kai nenaudojate, išsaugo net daugiau vietos ir Puikiai tinka namų, RV, butą ir bendrabučio, kur erdvė yra ribota.

Padaryti Gyvenimą Patogu ir Lengva: tinkamas tiekti gerti, nuotolinio valdymo pultas, užkandžių ir pan.Plokštelės antgaliai tiesiai ant porankiu sofą tiems, kurie nenori judėti.Yra apsauginiai turėklai aplink plokštelės, siekiant užkirsti kelią daiktus nuo kritimo.Lygaus paviršiaus pašalina dėmes lengvai drėgnu skudurėliu lengva valyti ir saugojimas.

Medžiaga: Mediena

spalva: medienos

Pakuotės Turinys:

1 x Sofos Rankos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai