1,8 m Užraktas Kabelis Mtb Kelių Apsaugos nuo vagystės Plieninis Lynas Kabelis Motociklo Elektrinis Motoroleris

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €7.91 €9.90

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

OOTDTY

Tipas:

Kabelis Užraktas

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Medžiaga:

metalas+plastikas


Aprašymas

Savybės:

visiškai naujas ir aukštos kokybės

Tinklelio plieno struktūra suteikia jėgą ir lankstumą, o stipri sumažinti pasipriešinimą.Dvigubas žiedas tinka spynos, U formos spynos ar disko užraktas Vinilo būsto saugo nuo rūdžių ir įbrėžimų.

Kabelio spynos yra labai tinka Dviračiai, elektriniai dviračiai, lyginimo dviračiai, kalnų dviračiai, riedlentės, sporto įranga, durys ir tvoros, barbekiu kepimo grotelės ir vejapjovės, įrankiai, motociklų, jachtų, mechaninė įranga, durys, įrankių dėžės ir kopėčios.

Off-road transporto priemonė anti-theft-mūsų lock linijos gali veiksmingai užkirsti kelią vagystės.Dėl savo storio medžiagos ir dizainas, jis reikalauja daug stiprybės ir profesionalius įrankius pertraukos.

Pintas plieno yra stiprios-lanksčios plieno tinklelio į 0.38 colių (maždaug 9.78 mm) storio, 70.87 colių (maždaug 1,8 m) fiksavimo kabelis.Tai yra tai, ką mūsų užraktas virve gali nusipirkti.Jos sandarinimo žiedas pabaigos, tinka visos spynos.Jokių įbrėžimų-jums nereikia'for t turi nerimauti dėl šio vielos užrakto bus sugadinti dažų paviršių rėmo.Vinilo danga saugo nuo rūdžių ir įbrėžimų, o taip pat padaryti jį .

Tinka jojimo dviračiai ir kt.Mūsų laidų yra ne tik tie, kurie gali užtikrinti dviračiai.Jis taip pat tinka namų vejos ir sodo priežiūra, įranga, pvz., grilis, grilis, vejapjovės, kopėčios, ir įrankių dėžės.Pasitenkinimo Garantija-Prašome būti tikri, kad pirkti šį saugos kabelį!Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas su tinklelio plieno kabelis užraktas, praneškite mums ir mes jį pašalinti.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: Metalas + Plastikas

Plieno Kabelio Skersmuo: 9.7 mm/ 0.38 colių(maždaug)

Plieno Ilgis :180cm/70.87 į (maždaug)

Komplektą Sudaro:

1 Vnt Užraktas.

Pastaba:

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.Įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai