Rankomis Austi Namas Paukščių Lizdą Pastogę Namelis Narve Natūralios Žolės Kabinti Žvirbliai Papūga Narve Šiaudų Virvę Ne Paukštis Namas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z4596
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €9.21 €18.43

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Medžiaga:

MEDVILNĖS

Tipas:

PAUKŠČIAI


Aprašymas

Suteikite savo plunksnuočių draugai saugų prieglobstį su mūsų apgalvotai suprojektuotos austi lizdavietes.Pagaminti iš nendrių, ji suteikia būtiną ventiliaciją ir komfortą, o atlaikyti stiprius vėjus.Apsaugoti savo paukščius nuo daugelio gyvūnų aplink savo sodo, kad galėtų jiems pakenkti.Natūralus ir saugus pasirinkimas jūsų kieme šventyklą.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: nendrių

Gaminio dydis: 16*9cm/6.3*3.5

Paketas, Sąrašas:

Paukščių lizdas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išvengti Plėšrūnų: saugai Užtikrinti savo sode paukščiai su mūsų sustabdyti paukščių namo, kad yra saugus prieglobstis nuo galimos žalos, padarytos dėl priešiškų gyvūnų.Pagamintos iš patvarių medžiagų ir stiprus dizaino, jis suteikia patogią ir saugią šventyklą, savo kieme, paukščių atšiauriomis lauko sąlygomis.

2.Pastogė Savo Plunksnuočių Draugai: Mūsų sustabdyti birdhouse yra pastatytas su aukščiausios pluošto struktūrą, kuri apsaugo paukščius nuo šalto oro.Vandens negali likti viduje per lietingą dienų, suteikiant paukščių pastoge ir šiluma, nuo vėjo, lietaus ir sniego.Kruopščiai suprojektuoti savo plunksnuočių draugų.

3.Patraukli Vieta: Pritraukti plunksnuočių draugai į savo sodą su mūsų sustabdyti paukščių namai!Teikti jaukus ir šiltas prieglobstis, kiekvienas žolės namelis yra būtina ventiliaciją ir komfortą užtikrina jūsų sparnuotas pals patinka ištaigingas baras.

4.Tvirtas Pagrindas: Pagamintas iš susipynusios žolės pluošto, mūsų sustabdyti paukščių namas gali pasigirti tvirta ir ilgalaikė statyti.tvirta konstrukcija atlaikyti sunkiųjų vėjai be budging, saugią erdvę, kuri lieka įdėti mažų paukščių lizdą.

5.Lengvas Sustabdyti: Hang mūsų paukščių namas su lengvumu dėka komplekte plaušas sustabdymo kilpą.Jūs galite lengvai pridėti jį prie medžio šaką, verandoje, ar net jūsų namuose.Mėgaukitės patogus ir žiūrėti, kur norite!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai