5 Pakopa Kilnojamojo Knygų Lentyna Ant Ratų Pasukti Saugojimo Spinta Kūrybos Leidiniai Stendas Namų Puošybai "PASIDARYK pats" Knyga

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Baldai
  • Produkto Kodas: z44134
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €69.27 €106.57

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Tvarkyti knygas, kurių lengvumas, su mūsų mobiliųjų lentynoje krepšelis!Featuring universalus volai lengvas juda, šis krepšelis lengvai parduotuvėse didelis knygų ir tinka bet kurioje patalpoje, iš namų į biurą.Aukštos kokybės medžiagos garantuoja patvarumą ir lengvas valymas drėgna šluoste.Puikiai tinka studijuojantiems ar rodydami savo mėgstamą skaito.

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Dydis 75.3*37.6*22.5 CM/29.65*14.8*8.86 colių

Paketas, sąrašas:

Mobiliųjų Spinta su Ratais*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogus Knyga Organizacija: ur mobiliojo spinta su ratais, suteikia lengva mobilumo ir saugyklos su " universal volai, sukiojamomis dizainas, & didina struktūrą, todėl patogu sukrauti, pasiimti ir saugoti savo knygas be jokio vargo.

2.Veiksmingas Saugojimas: Sutaupykite laiko ir erdvės su šiuo mobiliuoju spinta su ratais.Ji yra daugiasluoksnė, saugojimo, todėl galėsite priskirti savo knygas pagal žanrą, autorių, ar spalva.Ji taip pat turi didelės talpos, sandėliavimo, todėl jūs galite lengvai saugoti didelius knygas be lenkimo ar kenkia jiems.

3.Lengva Surinkti, Ardyti ir Valyti: vos Per kelias minutes, surinkti mobiliojo lentynoje padėti detalūs brėžiniai.Stovo gali būti lengvai valomi drėgnu skudurėliu, užtikrinant švarą.Išardyti ji be vargo sandėliavimo ar perkėlimo tikslais.

4.Aukštos Kokybės Medžiagos: Mūsų mobilieji spinta su ratais yra pagaminti iš aukštos kokybės PP+ABS medžiaga, užtikrinant tvirtumą ir ilgaamžiškumą.Be vargo perkelti jį visur, dėka savo lengvos konstrukcijos.Šio ilgalaikio saugojimo sprendimas yra puikiai organizuoti savo knygas.

5.Taikoma Scena: Ieško universalūs leidiniai su daug erdvės saugojimo?Šis mobilusis spinta su ratais idealiai tinka studijuoti namuose, darbo organizavimo, arba kaip dekoratyvinis elementas į savo kambarį.Tinka vaikams, studentams, darbuotojams, tai suteikia patogią saugojimo ir bet kur.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai