Walkie-talkie Oro Kanalų Ausinių Vieno Ortakio Black Gali Pakeisti Juoda Vamzdis Juodas Vamzdis Ausinės Black Kateteris

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.39 €3.86

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

HUXUAN

Elemento Tipas:

Ausinės

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Produkto Pavadinimas: "Interphone" Oro Kanalu, Ausines Vienu Kanalu, Juodos Spalvos Keičiamos Juoda Vamzdžio Ilgio Juostelės Mic Ausinės Black Tarpininku

Teorinis ryšio atstumas: 1.5 km-3 km (3 km) (km)

Baterijos tipas: Nėra baterija reikia

Pareigos: Atsparus Vandeniui

Funkcijos: 1 Aukštos raiškos garsas: ortakyje dizainas šio walkie talkie ausinės yra labai aiškus garso kokybę, teikia ryškios ir aiškios komunikacijos patirtį tiek triukšmingas ir ramioje aplinkoje.

2. Patogus nešioti: ilgos juostos konstrukcija leidžia vartotojams dėvėti ausines patogiai, be sukelia ausies skausmą ir nėra lengvai nukristi, todėl labai tinka ilgai dėvėti.

3. Keičiamų juodas vamzdis: juoda vamzdis gali būti pakeista, o tai reiškia, kad kai vamzdis susidėvi dėl ilgo naudojimo, jūs galite lengvai pakeisti ji, be būtinybės pakeisti visą ausinės, kurios yra tiek patogus ir ekonomiškas.

4. Patvarus: Šios ausinės yra pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų, užtikrinant tvirtumą ir ilgaamžiškumą.Juoda paviršiaus apdorojimas taip pat yra ausines, daugiau dėvėti, atsparus ir turi ilgesnį tarnavimo laiką.

5. Plačiai taikoma: Šios ausinės tinka dauguma walkie talkies, ar jis yra namuose, darbe, lauko veikla, arba avarinės situacijos, ji yra jūsų idealus komunikacijos priemonė.

Priminimas

Ne vaikų žaislai, prašome būti atsargūs, kad netyčia valgyti ar sužaloti vaikai

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai