Swingset Skliaustuose sporto Salė 304 Nerūdijančio Plieno, Joga Sunkiųjų Sūpynės, Pakabos, Sūpynės Aparatūros Kabliukai Rakinama Kiemo Aikštelė, Sodas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €11.42 €28.55

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Departamentas Pavadinimas:

VYRAI

Taikoma Fitneso Įranga:

Šokinėja Lova/Batutas

Modelio Numeris:

Swingset Laikikliai

Mokymo Vietos:

Juosmens & Pilvo Pratimas

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipo sportas:

Stiprumo Mokymas


Aprašymas

Swingset Skliaustuose sporto Salė 304 Nerūdijančio Plieno, Joga Sunkiųjų Sūpynės, Pakabos, Sūpynės Aparatūros Kabliukai Rakinama Kiemo Aikštelė, Sodas

Kulka Punktais: 1.360° Nemokama Sukimosi Dizainas: Mėgautis atpalaiduojančia savo sūpynės be jokio triukšmo ar trinčiai, ačiū, kad mūsų swing set laikikliai, kurie leidžia laisvai suktis bet kuria kryptimi.

2. Saugus ir nekenksmingas aplinkai: Mūsų sūpynės pakaba yra pagamintas iš 304 nerūdijančio plieno medžiagos, kuri yra stipri, anti-rust, ir neturi savitą kvapą.Jūs galite mėgautis įdomus supasi nesirūpindami savo sveikatai ar aplinkai.

3. Lengva Įdiegti: 304 nerūdijančio plieno laikikliai gali būti lengvai pridedamas prie sienos, statramstis, arba fiksuotas top sijos, ten yra dvi skyles ant pagrindo, sūpynės kabyklos, naudoti varžtus per šią skylę, kad fix it ant medinės sijos

4. Universalus ir Įdomus: galite naudoti šias swing set skliaustuose pakabinti įvairius įrenginius, pavyzdžiui, joga, sūpynės, bokso maišas, bamblys gimnastika, baras, džiungles, hamakas, arba veranda sukamosios kėdės.Mėgautis įvairių veiklos ir pratimai!

5. Tiktų Daug Vietų: Šios sūpynės rinkinys laikikliai gali būti naudojami pakabinti sūpuoklės iš gazebos, gegnių, miegamieji, balkonų, medžių ir daugiau.Jie taip pat yra suderinama su kedro, lubų, sijų, medžio, betono ir kitų medžiagų.

Specifikacija: Produkto pavadinimas: sūpynės laikiklis

Svoris: 300-400g

Pakuotės dydis: apie 12.3*9.5*3.5 cm/4.84*3.74*1.38 į

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Produktų Sąrašas: Sūpynės laikiklis x 1

Pastabos: 1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai