3X PU Oda Kolekcija Laišką Dėklas, Dokumento Stalas Organizatorius,Vienas "Office" Failų Dokumentas Plokštelės Laikiklį (Juoda)

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €50.61 €84.35

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

3X PU Oda Kolekcija Laišką Dėklas, Dokumento Stalas Organizatorius,Vienas "Office" Failų Dokumentas Plokštelės Laikiklį (Juoda)

Aukštos kokybės laišką dėklas: Pagamintas iš aukštos kokybės PU odos, interjeras yra prabangus ir minkštas, drėgmei atsparus, ir saugo dokumentus, ilgalaikius.

Stilingas dizainas krovimas parama: solidus, metalo varžto fiksuotą paramą.Jis yra lengvai išardyti ir surinkti.Siekiant išvengti sugadinimo transportavimo metu, prašome surinkti patys.

[Professional desktop storage box] galite laikyti daiktus įvairių specifikacijų ir dydžių.Pvz., A4 dokumentams, spausdintuvo popierius, žurnalai, knygos, komiksai ir kt., labai praktiškas ir protingas dizainas.

Tinkinti savo darbo vietos: išleisti mažiau laiko ieško tai, ko jums reikia, ir daugiau metu sutelkti dėmesį į svarbius dalykus, kurie liks tai, ko jums reikia ranka laikydami jį kelyje.Plačiai naudojamas studijų kambariuose, biuruose, mokyklose ir namuose, ir pan., galėtų visapusiškai pasinaudoti savo vietos.

produkto pavadinimas:Stalas Failų Tvarkyklė

Tipas: Biuro Reikmenys

dydis:35 x 27.5 x 5,5 cm

Medžiaga: PU Oda

spalva:Juoda

Pakuotės Turinys:

3 x Failo diske

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai