Pinigų Taupymo Rišiklio Kūrybos Taupymo Problemas Knygos Biudžeto Piniginės Rišiklio Daugiafunkcinis Taupymo Problemas Su Vokų

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €9.21 €14.17

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Naudoti:

Dovanų Paketas

Tipas:

Piniginės Paketas

Medžiaga:

Įprasta Knyga

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Tvarkykite savo pinigų įdaru kelionę su mūsų praktinių rišiklio.Įgyvendinti savo taupymo tikslų ir sutaupyti pinigų, su lengvumu.Sekti savo pažangą 1 vieta ir likti motyvuotas siekti finansinės sėkmės.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Pinigų Taupymas, Špagatus

Medžiaga: PVC+Popierius

Produkto Svoris: apie 225g

Gaminio Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

1* Pinigų Taupymas Rišiklio

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sąnaudų Taupymo Metodą: sekti savo finansus ir pervesti pinigus, remiantis savo pajamų, tvarkaraštis, ir unikalų planą.Pasiekti savo finansinių tikslų įgyvendinimo, lėšų skyrimo, paskirtos vokai su lengvumu.

2.Padidinti Finansinį Raštingumą: Tai pinigų taupymo rišiklis yra puikus būdas mokyti savo vaikus vertės taupymo ir valdyti pinigus.Jis turi įdomių ir patrauklių veiklą, kuri padės sužinoti, kaip nustatyti tikslus, biudžetą, sekti išlaidas ir taupyti ateičiai.

3.Lengva Valyti ir Patvarus: Pasiekti jūsų finansinius tikslus nesulaužant bankas su mūsų Pinigų Taupymo Rišiklio.Pagamintas iš tvirtos, lengvai valomas medžiagų, ji ištrina iššūkis korteles, be jokių pastangų, suteikiant jums galimybę pradėti iš naujo bet kuriuo metu.Šis daugkartinio naudojimo rišiklis yra ekonomiškai efektyvus sprendimas jūsų pinigų taupymo poreikius.

4.Atsisveikinti su Skola: Atrasti, kaip mūsų Pinigų Taupymo Rišiklis, įrengta Skolos-Nemokama Kelionė vadovas, gali padėti jums sutaupyti pinigų.Pasiekti finansinę laisvę lengvai po mūsų ekspertų patarimų.Su kiekvienu žingsniu, mes pasirūpinsime, kad taupymo smagiau, ir padėti jums atsikratyti skolų gera.

5.Prabangus Dovanos: Tai pinigų taupymo rišiklio padeda jums planuoti savo gyvenimą ir sutaupyti pinigų savo tikslus, nesvarbu, ar tai poilsis, automobiliai ar namai.Tai puiki dovana šeimos ir draugų, kurie nori pagerinti savo finansinę įpročius.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai