1/64 Modelio Automobilių Ekranas Atveju Hotwheels Surinkimo Permatomos Aukštos Klasės Ekranas Dėžutės Apsaugos Atveju Shell Berniukas Dovana

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €0.94 €1.60

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Rekomenduojame Amžius:

12+y, 18+, 14+y

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

1/64 Modelio Automobilių Ekranas Atveju Hotwheels Surinkimo Permatomos Aukštos Klasės Ekranas Dėžutės Apsaugos Atveju Shell Berniukas Dovana

Medžiaga:Plastikas

Dydis:39.5*9*23cm

Įpakavimas:1 vnt Apsauginį kiautą

Savybės:

1. Karšto varantys kortelės apsauga lange yra pagamintas iš pažangių skaidraus plastiko medžiagos, aukštos skaidrumo, netrukdys žiūrint į kolekciją, ir yra labai tvirtas, anti-rudenį ir anti-slėgis, labai pagerinti paslaugų produkto gyvavimo laikas.

2. Produktas gali ne tik apsaugoti Karšto Ratų kortomis, bet taip pat apsaugoti įvairių kortų rinkinius, pvz., futbolas korteles, krepšinio korteles, ir t. t., pilnai atitikti diversifikuoti poreikius kolektoriai.

3. Tinka sandėliavimo ir ekranas dual-rankovės automobilių, kuris gali efektyviai apsaugoti jūsų Karšto Ratų valdyba nuo įbrėžimų, dulkių ir trinties, apsaugoti savo kolekciją išlaikyti nauja valstybė ilgą laiką.

4. Dydis, dizainas šio apsauginėje dėžėje yra teisingas, ir jis gali būti puikiai pritaikytas prie įvairių standartinių dydžių Karšto Ratų valdyba.Kolektoriai nereikia nerimauti dėl valdybos dydį yra per didelė arba per maža, kad tilptų į problemą.

Pastaba:

1. Prašome leisti 0.1-0.2 cm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

2. Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra tokia pati.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai