Guminė Juoda Elastinga Laidą 1,2 Mm, Viso 109 Aikštelėse Apyrankės Padaryti Papuošalai Priėmimo, Karoliai, Duobute

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.27 €8.83

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Poliesteris

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Guminė Juoda Elastinga Laidą 1,2 Mm, Viso 109 Aikštelėse Apyrankės Padaryti Papuošalai Priėmimo, Karoliai, Duobute

Elastinga Laidą Apyrankę Padaryti - Ateiti su 2 ritiniais guminė papuošalai priėmimo, 54.7 metrų per roll, du ritinius iš viso 109 metrų.Pakanka naudoti įvairiems tikslams.

Tvirtas ir Patvarus Apyrankę String Elastinga - Mūsų tampri eilutė yra apie 1.2 mm storio, kuris yra sudarytas iš 4 latekso vidaus šerdys.Geriau elastingumą ir patvaresni ilgą laiką naudoti.

Lengva Naudoti - Mūsų elastinga virvė yra lengva eilutę ir lengva susieti išjungti.Vaikai gali taip pat naudoti ją lengvai.

Praktinių Elastinga Apyrankę String - Mūsų juoda elastinga laidas gali būti naudojama daug įvairių rankų amatų: apyrankės padaryti, papuošalai priėmimo, karoliai priėmimo ir duobute.

Multi-Purpose Ruožas Laidas - Puikus tvirtinimo katė žaislas sekas, kad mažai velnių mėgsta kramtyti išmetė.Taip pat gali būti naudojamas pakabinti užsakymą oro gaivikliai ar padaryti žurnaluose.

Spalva:Juoda

Medžiaga:Poliesteris

Pakuotės Turinys:

1set * audinys laidas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai