Pet Pliušinis Žaislas Aštuonkojai Šuns Žaislas Bite-Atsparus Nerimas Atleisti Įdomus Girgždėti Žaislas Augintiniui Kramtyti Įdaryti Žaislas, skirtas Didelių Vidutinių Nedidelių Šunų

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z3930
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €3.54 €7.37

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Rinkinys Tipas:

no

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

Šunys

Yra Protingas Prietaisas:

no

Žaislai Tipas:

Cypimas Žaislai


Aprašymas

Aštuonkojai Šuns Žaislas Bite-Atsparus Nerimas Atleisti Įdomus Girgždėti Pliušinis Žaislas Augintiniui Kramtyti Įdaryti Žaislas, skirtas Didelių Vidutinių Nedidelių Šunų

Patvarus ir bite-atsparus pet žaislas su tikslaus laidų ir bauda kūrinys, puikiai tinka šiurkščiai žaisti ir traukiant.

Funkcijos fun octopus dizainas su minkšta ir džiugu čiuptuvai ir built-in girgždėti įkvėpti savo šuns gamtos instinktą medžioti ir žaisti.

Padeda išlaikyti jūsų šuns dantys švarūs ir sveiki, nors ir teikia pratybos ir pramogos.

Lengvas ir lengvai atlikti, todėl puikiai tinka kramtyti, pet mokymo, ir on-the-go įdomus.

Interaktyvus žaislas, kuris stiprina obligacijų tarp jūsų ir jūsų šuo, teikiantis laimės, naudotis, ir atleidimas nuo nerimo.

Aprašymas:

Pristatome mūsų pet žaislas, turi turėti kiekvienas šuo savininkas!Šis žaislas yra skirta bauda apdailos ir tiksli laidų, užtikrinti jo ilgaamžiškumą ir atsparumą kramtymas.Jis gali atlaikyti šiurkščiai žaisti ir traukiant, todėl puikiai tinka net labiausiai energingi šunys.

Featuring fun octopus dizainas su minkšta ir džiugu čiuptuvai, šis žaislas bus įkvėpti savo šuns gamtos instinktą medžioti ir žaisti.Built-in girgždėti prideda papildomą elementą įspūdžių, išlaikyti savo furry draugui užsiima valandų valandas ant pabaigos.

Tai ne tik žaislas linksmas, bet jis taip pat skatina dantų sveikata.Vidinis užpildymas yra pūkuotas, o paviršius yra pagamintas iš trumpų pliušinis medžiagos.Kaip jūsų šuo kramtukai apie šį žaislą, jis padeda valyti dantis ir išlaikyti juos sveikus.

Šis žaislas yra puikus, kad šuniukai kramtyti, pet mokymo, ir apskritai pramogas.Į squeaker saugo jūsų šuniui dėmesio ir užimtas, kai jie kramtyti dėl savo aštuonkojai žaislas.Ji švelniai masažai savo dantenas ir pratybos savo dantis, atneša jiems laimę ir pasitenkinimą.

Lengvas ir lengvai atlikti, galite imtis šio žaislo, bet kur jūs einate.Pakvieskite savo šunį žaisti žaidimus, pavyzdžiui, cypimo, traukimas, ir skinti, kurie visi yra super įdomus būdų, kaip su jais bendrauti.Tai bus ne tik žaislas, sumažinti nerimą ir įtampą jūsų šuo

Prekės Pavadinimas: Pet Žaislas

Medžiaga: Pliušas

Tipas: Pliušinis Žaislas

Savybės: Dantų Valymas, Nerimui, "Bitė" -atsparus

Dydis Informacija:

Ilgis: 33cm/12.99" (Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Pet Pliušinis Žaislas

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai