4.3" LCD Ekranas HD Skaitmeninis Nešiojamą Borescope IP67 atsparus Vandeniui Gyvatė Kamera su 8 LED Lemputė Cilindras Nutekėjimo Vamzdžių Tikrinimo

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €41.85 €52.30

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Objektyvo (mm):

8mm

Rezoliucija Dėl endoskopą ios:

640*480/1280*720/1920*1080

Tipas:

LCD Endoskopą

Kištuko Tipas:

ES plug

Naudojimas:

variklinių transporto priemonių detektorius, kanalizacijos vamzdynų detektorius, paieškos ir gelbėjimo,

"Smart home platform:

Kita

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Funkcija 1:

Atsparus Vandeniui Tikrinimo Kamera

Prekės Pavadinimas:

DDCAMERA

Funkcija:

Aišku, Vaizdo Kokybė

Laido Tipas:

Sunku Vielos

Stilius:

mini endoskopą fotoaparatas

Modelio Numeris:

Už p200

2 funkcija:

Lengva naudoti, Jokio Vargo


Aprašymas

4.3" LCD Ekranas HD Skaitmeninis Nešiojamą Borescope IP67 atsparus Vandeniui Gyvatė Kamera su 8 LED Lemputė Cilindras Nutekėjimo Vamzdžių Tikrinimo

Pagrindinis Bruožas

1.【Intuityvi, Paprasta Naudoti】: ergonomiška rankena skirta patogiam naudojimui, kad ji būtų stabili, kai pagrindiniai tikrinimo kamera ir lengva laikyti be nukristi, visi kontrolė gali būti pasiektas su viena ranka.Nereikia naudotis mobiliojo ryšio duomenų arba WiFi, nereikia atsisiųsti jokios programinės įrangos tvarkyklės.Taigi jums nereikės nerimauti apie tai, kaip savo brangaus telefono purvinas, o darbo, arba.Pastaba: endoskopų negali fotografuoti nuotraukas ar vaizdo įrašus.

2.【4.3 Colių Spalvotas Ekranas】: HD Endoskopą kamera su 4,3-colių spalvotas LCD ekraną, kuris leidžia peržiūrėti didelės raiškos vaizdai realiuoju laiku.Lengva naudotis, tiesiog įjunkite jį, ir realaus laiko tikrinimo duomenys bus užfiksuoti ekrane iš karto.

3.【Aišku, Vaizdo Kokybės】: Lanksti 16.5-kojos pusiau standus kabelis su 0.31-colių kameros leidžia lengvai praeiti pro sunkiai prieinamose vietose.Geriausia žiūrėjimo atstumas borescope: 0.78 colio-3.93 cm, todėl patikrinimo lengviau.IP67 atsparus vandeniui range fotoaparato dizainas su trijų lygių reguliuojamas LED šviesos ryškumą užtikrinti aiškią viziją, net tamsus ir drėgnas sąlygas.

4.【Platus】: pramonės Endoskopą yra puikus patikrinimą vamzdelius ir srityse, kurios nėra matomos plika akimi.Jis yra plačiai naudojamas tokiose srityse kaip automobilių techninė priežiūra, mechaninės kontrolės, vamzdžių remontas, namų ūkio prietaisų tikrinimas, namų priežiūros, sienos struktūros patikrinimą, kanalizacijos/ nutekėjimo tikrinimo ir pan.Su didelės talpos bateriją, jūs turėsite daug energijos gauti darbą .

Techniniai duomenys Fotoaparatas skersmuo: 8mm Ekrano tipas: 4.3 colių spalvotas ekranas Kamera skiriamoji geba: 1920*1080 Matymo kampas: 70° Fokusavimo ribos: 20-100mm Pagalbiniai apšvietimo: 8 reguliuojamo ryškumo šviesos Diodai Kabelis: 1M/5m /10m /20m Baterija: 2600mAh akumuliatorius Įkrovimas Uostą: C Tipo darbinė temperatūra: -14°F~113°F Kameros temperatūra: -14°F-176°F

Apmokėjimas: 1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Pristatymas: 1. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlis, už greitą pristatymą, 6, Importo muitų ar mokesčių, nėra įtrauktos į prekės kainą, pirkėjai yra atsakingi už bet kokius mokesčius moka savo vietos muitinės, pardavėjas neturėtų mokėti jokių mokesčių ar muitų.Jei reikia bet kokį specialų pareiškimą ant pakuotės, palikite mums žinutę, kol užsakymas yra paskelbtas, ačiū !Grąžinimo politika: 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Zilvinasbutkevicius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.Garantija: 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Zilvinasbutkevicius.lt!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai