27pcs Office "PASIDARYK pats" Amatų Sniego Ornamentu Puošmenų Nebaigtų Mediniai papuošalai Kalėdų Eglutės Kabinti Namų Dovanas 9 Modeliai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namai Ir Sodas
  • Produkto Kodas: z3883
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €10.87 €13.76

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Rinkinys Tipas:

Taip

Elektroninis:

no

Prekės Pavadinimas:

HOUSEEN

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

【PAKUOTĖS TURINYS】gausite 27pcs medinių Kalėdų kabo sniego papuošalai(9 modelius, kiekvienas modelis 3pcs) ir 27pcs kabančios virvės, kiekviena sniego ornamentu apie 10x10cm/3.94x3.94inch(LxW), pakankamai kiekis atostogų dekoro.

【SNIEGO FORMOS DIZAINAS】Sniego dekoracijos labai tinka Kalėdų temas, su bauda kūrinys, prabangus modeliai, kaimiškas ir elegantiškas spalvų, paversti visus vidaus erdvę į winter wonderland, pridedant stiprus festivalio atmosferą.

【SAUGI MEDŽIAGA,】 sniego papuošalai yra pagaminti iš natūralaus medžio, medžiagos, poliruoti sklandžiai kraštai, saugu naudoti, tvirtas ir patvarus, nėra lengva sulaužyti, gi atsparus, taip pat gali būti naudojamos pakartotinai, kitų švenčių dekoravimas.

【LENGVA NAUDOTI】sniego papuošalai yra įrengta kabinti virvę, galite greitai pakabinti šie papuošalai ant durų, sienų, langų, Kalėdų eglutė, židiniai, ar bet kur kitur, kur jums patinka.Nebaigtas mediniai sniego, taip pat tinka kortelę priėmimo, DIY projektus.

【ĮVAIRIOMIS PROGOMIS】Sniego papuošalų rinkinys yra tinkamas namų interjero puošmena, šalis, biuro, parduotuvė, restoranas, ir daugiau vietų, taip pat galite duoti savo šeima ir draugais, kaip Kalėdų dovana, ir džiaugsmo su savo šeima ir draugais.

Specifikacija:

Medžiaga: Mediena

Spalva: Medienos

Sniego Ornamentu Dydis(LxW): Apie 10x10cm/3.94x3.94inch

Lango Dydis(LxW): Apie 32x32cm/12.6x12.6inch

Pakuotė:

27pcs x Snow Papuošalai(9 modelius, kiekvienas modelis 3pcs)

27pcs x Lynai

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai