Aišku, Pieštukų Dėklas Didelių Pajėgumų Aišku, Vandeniui Egzaminą, Rašiklis, Dėklas Su Užtrauktuku Raštinės Reikmenys Organizatorius Makiažas Maišelį, Mokyklinės Prekės

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.79 €10.53

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

tmddotda

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Ieškote tvirtos ir nešiojamų pieštukų dėklas?Mūsų skaidrūs pieštukų dėklas yra daugiasluoksnės konstrukcijos ir gali turėti apie 100 rašikliai!Skaidrus priekinis langas leidžia lengvai matomumas, ir vandeniui konstrukcija užtikrina, kad jūsų rašikliai yra apsaugotas visą laiką.

Produkto Pavadinimas: Didelės talpos permatomas pieštuko atveju

Produkto spalva: žalia

Gaminio dydis: 21*5.3*12.7 cm/8.26*2.08*5in

Gaminio medžiaga: drobė

Pastabos:

Šis produktas apima tik pieštuko atveju ir 5 rašikliai (be įrašus ir kitus daiktus)

Sąrašas:

Didelės talpos permatomas pieštukų dėklas*1

Neutralus rašikliai*5

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Efektyvi Organizacija: Laikykite savo raštinės reikmenys, organizuojamas tai aišku, pieštuko atveju didelės talpos saugojimo, kuriame telpa iki 100 rašikliai.Ji netgi turi vietos 20CM liniuote ir kelis rašiklius, užtikrinant, greitai ir lengvai išimti.

2.Plačiau Skyrius: Dėka jos daugiasluoksnės konstrukcijos, tai aišku, pieštuko atveju sukuria atskira ir erdvi skyrių, už visą savo esmę.Ne daugiau nepatogus kasti!Palaikyti tvarką ir rasti tai, ko reikia, su lengvumu.

3."PASIDARYK pats" Savo "Stiliaus: Tai aišku, pieštuko atveju leidžia "PASIDARYK pats" ji savo nuotraukas, lipdukus, arba žymes.Tiesiog pastumkite juos į skaidrų langą ir parodyti savo asmenybę.Skaidrus priekinis langas, taip pat leidžia lengvai pamatyti, kas yra viduje.

4.Nešiojamų ir Saugi: Tai aišku, pieštuko atveju, nešiojamų dizainas, kuris leidžia lengvai pasirinkti ir vieta jūsų rašikliai, pieštukai, ir kiti raštinės reikmenys.Jūs neturite nerimauti, nuleisti arba prarasti savo daiktus.

5.Aukščiausios dilimui: Pagamintas iš tvirtos canvas medžiagos, tai aišku, pieštuko atveju suteikia tvirtą gynybos nuo dėvėjimosi ir plyšimo, todėl nėra lengva suplėšyti ar žalą.Jo vandeniui ir dilimui savybės užtikrina ilgalaikį patvarumą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai