Tuya Wifi DC12-24V LED Šviesos Juostelės Valdytojas Pažangias "Bluetooth" Dual-mode SPI COB Lankstus Šviesos Spalva Iliuzija Dimeris

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €11.12 €15.88

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Nuotolinio Valdymo Atstumas:

20M

Maitinimo Šaltinis:

DC

Prekės Pavadinimas:

YSRSAI

Garantija:

1 Metai

Įtampa:

12-24v

Taikoma Žibintai:

12-24V, 12V-24V LED Šviesos

Pavadinimas:

"WIFI", "Bluetooth" dual-mode controller

Funkcija:

Slopintuvo reguliatorius

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Sertifikavimo:

BMK, ce, ROHS

Valdymo Režimas:

APP/Nuotolinio Valdymo pultas

Apsaugos laipsnis:

IP40

Kontrolės taikymo sritis:

20M

Ryšio režimas,:

WiFi APP

3 funkcija:

Iliuzija spalva Wifi valdytojas

Maksimali galia:

150W

Medžiaga:

ABS

Reguliavimo ribos:

0-100%

modelis:

Jungtys ir orlaivių kištukai

Signalo režimas:

wi-fi /bluetooth

Maks. Keliamoji Galia:

150W

Kontroliuotas Metodas:

WIFI

2 funkcija:

IR Nuotolinis Valdymas

Elemento Tipas:

RGB Controler


Aprašymas

instrukcijos:

1. Nuskaityti produktas QR kodą parsisiųsti PROGRAMĄ ir užsiregistruoti sąskaitą;

2. Prisijungti valdytojo ir LED šviesos juosta, ir prijunkite maitinimo;

3. Atidaryti tuya smart app " spustelėkite Įtraukti Įrenginį, (iš naujo nustatyti įrenginį, įjungti ir išjungti 3 kartus, įveskite flash valstybės skirstymo tinklo, ir užpildykite skirstomojo tinklo veiklos per 3 min.) Pasirinkite Apšvietimas - Šviesos Juostelė - Patvirtinti, kad indikatorius mirksi - Įveskite wifi slaptažodį, Spustelėkite Pirmyn - Prisijungti ir pridėti sėkmingai pelės mygtuku Spustelėkite Baigti, kad užbaigtumėte produktų platinimo tinklą.

4. Įveskite pagrindinėje sąsajoje APP", kuri yra suskirstyta į penkias dalis (on/off, scena, muzika, pritaikymas, parametrai)

(1) Įveskite pagrindinėje sąsajoje, ir spustelėkite įjungimo/išjungimo;

(2) Įveskite spalvų koregavimo ir šviesumo reguliavimas sąsaja.Yra trys funkcijos: funkcija plotas: spalvų, šviesos, spalvų kortelės, ir kartu.Šiame režimą, pasirinkite bet kurią spalvą šviesos, ir vienas iš dviejų variantų: spalvų paletės.Stumdomas spalva blokas gali koreguoti daugybę statinio spalvos.Spustelėkite, jei norite išjungti bet kokį dalis šviesos juosta užpildyti bet kokią spalvą;

(3) Įveskite scena sąsaja, įskaitant "PASIDARYK pats", dekoracijos, gyvenimą, šventę ir nuotaiką.Yra 44 anksto dinaminės scenos APP.Spustelėkite "Pridėti" mygtuką, esantį viršutiniame dešiniajame kampe tinkinti bet skirtingų dinamiškos scenos.

(4) Patekti į muzikos režimą (padalintas į vietos režimo ir APP režimas).Vietos režimas yra išorės balso kontrolės, įskaitant 6 muzikos režimai: rokas, džiazas, klasika, geležinkelių, energijos ir dažnį.APP režimas apima muzikos, sporto, žaidimų ir romantika.Šviesa gali keisti su muzikos ritmu.

(5) Įveskite nustatymo sąsaja, galite nustatyti, kad demonstravimo išjungimo ir laiko perjungti šviesas, ir ilgis, šviesos juostelė.

5. Ji gali būti valdoma išmaniųjų telefonų PROGRAMĖLĘ ir pažangios balso, duomenų valdytojo, duomenų valdytojo ir mygtukų nuotolinio valdymo pultelis.Jis yra paprastas ir aiškus, su elektros gedimo atminties, paprasta naudoti ir išvengti pakartotinių parametrai .

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai