30 VNT 35Mm Saulės Skydelis PV Moduliai Įrašus Fotoelementų Skydelis Vandens Nutekėjimo Klipai Vandens Nutekėjimo, Juoda

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €10.56 €13.71

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

30 VNT 35Mm Saulės Skydelis PV Moduliai Įrašus Fotoelementų Skydelis Vandens Nutekėjimo Klipai Vandens Nutekėjimo, Juoda

Kai lyja, nes šiek tiek projekcijos krašto, plokštės, sustingęs vanduo nėra sausas toli laiko, ir purvo sustingęs vanduo kaupiasi į nešvarumus kraštų arba kampų modulius.Susikaupę nešvarumai plokštės briaunų ar kampų, gali turėti dramatiškų pasekmių dėl veiktų tinkamai, fotovoltinės sistemos, sumažina fotoelementų skydelis, elektros energijos gamyboje, ir sudaro karšto dėmės poveikio, mažina tarnavimo laiką plokštės.

PV plokštės vandens nusausintos toli įrašas savarankiškai tvirtinimo apkaba, pagamintas iš plastiko.tipai: 35 mm, Clasped vandens įrašą į apatinį PV skyde,sustingęs vanduo bus srautų nukreipimo, nėra užteršimo dar kartą.

Kaip įdiegti:Pirma, kad visas paviršius PV plokštės gera, ir clasped vandens įrašą į apatinį kolektorių , ir nekreipkite, taigi, ji yra gerai, jei lyja, vėl nebus jokio purvo zona.Siekiant išvengti užlipus ant skydelio stiklo, galite naudoti fotoelementų skydelis apsaugos motina.

Pastaba:Jei saulės baterijomis jau dumblo, jis turi būti valomas prieš diegiant šį produktą.Šis produktas, tik sumažina naujų dumblo diržo.

dydis: 35mm

Medžiaga: plastikas

spalva: juoda

Pakuotės Turinys:

30 x Vandens Drenažo Įrašus

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai