Merginos Akrilo Drugelis Plaukų Letena Elegantiškas vientisos Spalvos Saldus Matinis Plaukų Clips Mergaitėms ir Moterims, Plaukų Storio

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.58 €3.54

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Akrilo

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Taikoma Scena:

Lauko

Lytis:

Moteris

Funkcija:

Papuošti

Taikoma Sezonas:

Vasaros

Departamentas Pavadinimas:

Suaugusiųjų

Modelio Numeris:

plaukų letena


Aprašymas

H9 Drugelis Akrilo Plaukų Letena Moterų Neslidžios Matinis Temperamentas Plaukų Klipai Storas, Garbanotas Plaukų Stilius, Dekoratyvinis H9

Prekės Specifikacija:

Savybės:

Stilingas ir Universalus: Šis drugelis akrilo plaukų letena yra madingas aksesuaras moterys ir merginos, pridėti jutiklinio elegancija, bet šukuosena.

Saugi ir neslidžia: stiprus paspaudę žandikaulio įrašą užtikrina, kad jis lieka vietoje, net ir tiems, storų plaukų, todėl idealiai tinka visiems plaukų tipams.

Lengva Naudoti Ir Patvarus: Pagaminti su geros kokybės akrilo, tai drugelis plaukų spaustuvai yra suprojektuoti, kad atlaikytų kasdien naudoti ir teikti ilgalaikės palaikykite.

Puikiai tinka Vasaros: mergaičių vasaros drugelis plaukų apkaba yra madingas aksesuaras, kuris suteikia žaismingas ir energingas liesti savo vasaros šukuosena.

Neslidus ir Patogu: Į neslidžios matinis temperamentas plaukų klipai yra skirtos buvimo vietą, be traukdami arba kenkia jūsų plaukams, užtikrinti visos dienos komfortas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Akrilas

Dydis: 8.7*5.7 cm

Pastabos:

Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimo ir skirtingų monitorių.

Komplektą Sudaro:

1*Plaukų Letena

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes jums siūlome, arba free express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Jeigu jums iškilo klausimų, dėl užsakymų prašome ir susisiekti su mumis pirmą, mes suteikiame jums patenkinti atsakymą.Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai