5vnt Kovos su Slydimo Juosta Lauko Saugos Traukimo Juostelės, Lipnios Etiketės Apvadu Laiptų Kilimėlių Laiptų Protektoriaus Žingsnis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €14.72 €24.94

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

PVC

Feature3:

Ne Slydimo Juosta

Feature5:

riedlentė grip tape

Feature2:

Laiptų Pagalvėlės

Funkcija:

Eco-friendly, Įžuvinti

Prašymas:

VONIOS kambarys

Prekės Pavadinimas:

ROSENICE

Stilius:

Modernus Stilius

Modelis:

Geometrinio

Modelio Numeris:

Laiptų Pakopoms

Feature4:

Kilimas Laiptais

Feature1:

Laiptų Pakopoms

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas

Anti-slydimo laiptų pakopoms, užtikrinti saugumą savo laiptai ir jūsų šeimai.Pagaminta iš PVC su matiniu paviršiumi, šie ratlankiai užtikrina puikų atsparumą slydimui ir yra tinkamos naudoti vidaus ir lauko laiptai.Su savo paprasta įdiegti dizaino ir tvirtos konstrukcijos, šie ratlankiai yra būtina turėti bet kurį namų ar verslo.

Savybės

-Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

-Medžiaga:PVC

-Dydis:76.00X15.50X0.10cm/29.87X6.09X0.04in

- Neslidus paviršius: Šių laiptų anti-slydimo juostų pasiūlyti išskirtinį atsparumą slydimui užtikrinti saugą ir išvengti nelaimingų atsitikimų su savo matiniu paviršiumi.

- Lengva naudoti: lipnios pagrindo leidžia montuoti vėjas, leidžia jums greitai ir lengvai taikyti juostelėmis jūsų laiptai, nenaudojant įrankių.

- Atsparumas dilimui: Pastatytas paskutinis, šių laiptų juostelės yra itin patvarus ir atsparus nusidėvėjimui, deformacija, ir įvairių kokiu oru, užtikrinant ilgalaikę apsaugą.

- Triukšmo sumažinimas: Šių laiptų pakopoms, taip pat sumažinti keliamą triukšmą, laipteliai, leidžiantys patogiai aplinką, pailsėti ar darbą.

- Universalus naudojimas: Šios juostos yra universalus ir gali būti naudojamas ant įvairių rūšių laiptai, ir jie tinka tiek patalpose, tiek lauke laiptai.

Pakavimo sąrašas

5 x laiptų pakopoms

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai