TF Kortelė GPD Laimėti 4 Pro Mini Max2 Atminties Viršų reitingą Klasikinis Retro Žaidimas PS2 PSP PS1 3DS " Windows Portable Konsolės Nešiojamą 1 tb

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €148.34 €218.15

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

gpd laimėti 4

GPD Laimėti 4 Pro:

GPD Laimėti Mini

Kilmės:

Žemyninė Kinija

GPD LAIMĖTI Max2:

gpd laimėti 4

Suderinamos Prekės/Modelis:

gpd laimėti 4

Prekės Pavadinimas:

kankeirr

GPD 1 TB:

GPD Laimėti žaidimą


Aprašymas

Priežasčių rinktis mūsų TF žaidimo kortelės

Priežasčių rinktis mūsų TF žaidimo kortelės

① Parama 40+ žaidimas treniruokliai, jokių dvigubų žaidimų kiekvienoje simuliatorius, ir rinkti padengti, logotipus ir Vaizdo kiekvieno žaidimo.

② Iš Anksto įdiegta 6000+ top reitingą klasikinis šviesą grąžinantys žaidimai, todėl jūs galite pasinerti į nostalgišką žaidimą patirtis ir atgimti įdomus vaikystės.

③More nei 90% žaidimai yra anglų.Pirkėjams, turintiems kalbos versija reikalavimus, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

④ Į 512g TF kortelės, žaidimo talpa PS2+PSP+3DS+WII+NGC+SS+DC sudaro daugiau nei 60% - kortelės talpa; Į 1 tb, TF kortelės, žaidimo talpa PS2+PSP+3DS+WII+NGC+SS+DC sudaro daugiau kaip 80% šios kortelės pajėgumas.

⑤ FBNeo ir MAME žaidimai yra suskirstyti į AKTAS ir PAN, SKRISTI, FTG, RAC, SPO ir STG, taigi, pasirinkti savo mėgstamą arkadinis žaidimas, žaisti.

⑥ Suderinami su įvairių įrenginių tipams, tinka visi android delninis žaidimų pultus, visi langai delninis žaidimų pultus, Pagalvėlės ir Vnt.

⑦ TF kortelė yra perduoti dideliu greičiu, ir skaitymo greitis yra virš 140MB/S, ir mūsų TF kortelę praėjo CE\FCC\rohs kvalifikaciją, patvirtintą BCTC, todėl prašome drąsiai pirkti.

⑧ Lengva naudoti, esame sudarę įrengimas vaizdo jūsų nuoroda.Nes gamintojas gali priimti unikalus veikia sąsaja ir funkcijos gali būti skirtingos, jei jums kyla kokių nors problemų ir sunkumų, jūs esate labai laukiami susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai, draugiškas būdas.

⑨We turi didžiulį žaidimas biblioteką, kuri gali jums suteikti individualiai pritaikytas paslaugas įvairiomis kalbomis.Jei reikia, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

⑩Our "24 valandų klientų aptarnavimo atsakymų" pasiekia 100%, kurie padės kiekvieną jūsų žaidimas kortelės paleisti gerai savo nešiojamą žaidimų konsolę.

⑪Delivery per 24 valandas, visas prekes mes esame krovinių.

Įvadas žaidimo kortelės

Skaičių žaidimai saugomi kiekvieną talpa žaidimo kortelės:

1T žaidimo kortelės yra iš anksto įdiegta su 6000+ žaidimai.

512G žaidimo kortelės yra iš anksto įdiegta su 4500+ žaidimai.

Mes originalus gamyklos, daugiausia dėmesio skiriant retro žaidimo kortelės.Jei reikia, prašome pranešti klientų aptarnavimo apie savo reikalavimus.

Žaidimo kortelė testas

Iki pristatymo, mes naudosime tą patį žaidimo mašina, kaip pirkėjas išbandyti kortelę.

Bandymo kiekis: patikrinti, kiek žaidimus į atminties kortelę ir operacija žaidimo.

24 valandą greičiu pristatymas

Po kortelė testas yra kvalifikuoti, mes apie tai praneša pirkėjui prieš žaidimo kortelės ir bandymų rezultatus, pristatymo užsakymo numerį ir pristatymo paketą.

Visą procesą kortelės bandymų ir pakuotė yra fotografuojami ir archyvuojami.

Prašome pateikti savo produktą, 5 žvaigždučių.Galite pasidalinti savo nuotraukas, ir mes atsiųsime jums kuponus ar dovanų.

Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo draugiškas būdas užtikrinti, kad jūs gaunate naudingą atsakymą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai