Motociklo Galvos Apdangalai Stovo Praktiškai Sienos Montuojamas Metalo Pasirašyti Su Galvos Apdangalai Skliaustuose Patvarus, Durų Kailis Pakabos Tvirtas Striukė Kablys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €17.77 €29.62

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiagos Tipas:

MEDVILNĖS

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Ieškote praktiniai ir dekoratyviniai dovana savo artimuosius?Check out mūsų Metalo Motociklo Logotipas - puikus gimtadienius, Kalėdų ar Velykų!Tvirtas struktūra ir stipriausia diegimo metodu, šis logotipas taip pat gali tarnauti kaip motociklo galvos laikiklis.Puikus papildymas bet motociklų entuziastas kolekcija!

Specifikacija:

Pavadinimas: Motociklo Stovo Galvos Apdangalai

Medžiaga: Metalas

Produkto Svoris: apie 450g

Gaminio Dydis: apie 40x35cm/15.75x13.78 cm

Pakavimo Sąrašas:

1* Motociklo Stovo Galvos Apdangalai

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tvirtas ir Stiprus: Šis motociklas galvos apdangalai stovas yra tvirtas struktūrą, kuri gali atlaikyti dideles apkrovas ir išvengti deformacijos.Jis yra pagamintas iš aplinkos apsaugos aukštos kokybės metalo medžiagos su anti-rust juoda nano danga, kuri yra anti-drėgmės, anti-static ir bekvapis.

2.Daugiau Saugojimo Vietos: Šio unikalaus motociklo stovo galvos apdangalai suteikia unikalią regėjimo patirtį.Savo išskirtinės formos ir dizaino, kad ji išsiskirtų, bet kabinoje, arba ekraną.Jį naudoti patalpose arba lauke pademonstruoti savo galvos apdangalai kolekciją ir padaryti cool pareiškimą.Be to, jis padidina saugojimo vietos, išlaikyti savo šalmai organizuoja ir pasiekiamas.

3.Didelės Apkrovos: Pakelti savo motociklo įrankių laikymo su mūsų galvos apdangalai rėmo.Su aukštos svorio talpa iki 10 kg, tai striukė savininkas suteikia patikimas sprendimas jūsų šalmus, striukė, ir daugiau.Jos per skylę diegimas užtikrina maksimalų stiprumą, todėl labiausiai patvarus motociklas aksesuaras bet seminaras ar garažas.

4.Unikalus Organizatorius: Su šiuo praktiniai ir dekoratyviniai motociklo stovo galvos apdangalai, išlaikyti savo šalmai, kepurės organizuotas, niekada nebuvo paprasčiau.Jo unikalus dizainas tarnauja kaip puikus sienos dekoracija jūsų garažas, įėjimas, motociklų parduotuvė, arba temos baras.Motociklų entuziastai bus meilė jį.

5.Puiki Dovana: Suteikti jūsų mylimam vairuotojai puiki proga jų šalmai su šio motociklo stovo galvos apdangalai: unikalus ir mąstantis dovana, kad parodytas jūsų švelnumas savo aistra.Puiki staigmena visoms progoms padaryti juos jaustis ypatinga.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai