2X Belaidžiai LED Siena Skaitymo Šviesos Klijuoti Ant Dviaukštės Pritemdomi Kontaktų Žibintai, Pagalvėlė Klijų Lempos Makiažo Veidrodėliai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €22.31 €44.61

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

2X Belaidžiai LED Siena Skaitymo Šviesos Klijuoti Ant Dviaukštės Pritemdomi Kontaktų Žibintai, Pagalvėlė Klijų Lempos Makiažo Veidrodėliai

1. Sienos skaitymo lemputė naudoja akių-draugišką LED panel, suteikia švelnios ir nemirgantis apšvietimo, kad nebus nuovargis savo akys, net po ilgo naudojimo valandas, nesvarbu, ar tai darbo, mokytis, ar tiesiog skaityti.Tiesiog bakstelėkite Adresatą, jutiklis mygtuką perjungti 3 ryškumo lygį 3000k-4500k - 6000K šviesos, 28 Led - minkštas, vidutinio sunkumo ir šviesus.

2. Su įmontuotu magnetinio pagrindo, ji leidžia šviesos turi būti dedamas ant bet kokio metalo paviršius, AR jūs galite taip pat pritvirtinkite jį komplekte magnetiniai antgaliai su dvipusės juostelės, galite klijuoti bet kur.Jokie įrankiai, varžtai arba veržlės yra reikalaujama.Lengvai pašalinti lengvųjų iš magneto stovai įkrovimo arba kaip rankinių šviesos.

3. Šis naujoviškas dizainas leidžia šviesa kampu 39 laipsnius ir skirtingai nuo kitų magnetinių plokščių šviesos rinkoje.Puikus lovos galvūgalio skaitymo šviesa.

4. Integruotas pakartotinai įkraunamas 2000mAh baterija lengvai įkrauti per USB kabelį (yra komplekte).Jums nereikia ne reikia pirkti AAA baterijos dažnai.

5. Įkrovimas trunka tik 3 valandas, o visiškai nemokamai ir gali trukti 48 valandas minkštas mode, 10 valandų vidutinis režimas ir 3 valandas bright režimu.už spinta, garažas, miegamojo ir prieškambario.

Vardinė įtampa: 5V

Nominali Galia: 2.8 W Max

Maitinimo šaltinis: 5V-1A/2A

Baterijos talpa: 2000mA

Skaičius lempos karoliukai: 28 LED 2835

Šviesos srautas: 1lm-170lm

Spalva: Balta

Medžiaga: plastikas

Dydis: 320 x 36 x 38mm

Pakuotės Turinys:

2 x Susisiekti šviesos

2 x USB kabelis

2 x Kinų ir anglų vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Zilvinasbutkevicius.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Zilvinasbutkevicius.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai