Nešiojamų Skalbimo Mašina Mažas USB apatinis Trikotažas Suktuko Plovimo Skalbimo Reikmenys, Kojinės, apatinis Trikotažas Mini Indaplovė Už Rv Namuose

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €8.25 €16.49

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Šis nešiojamas, skalbimo mašina, stovėjo apie 9cm/3.54 colių, yra tai, ką jums reikia pagerinti efektyvumą savo užimtas gyvenimo būdą.Tvirtas ir naudinga, ji puikiai tinka kolegija dorms be laundromats.

Techniniai duomenys:

Dydis: apie skersmuo 9cm (3.54 cm)

Taikymo sritis: asmeninės kelionės, verslo kelionės, asmens mažas skalbinių poreikius

Naudoti scena: kibiras, virtuvės kriauklė, vonia

Pareigos: šviesa, skalbimo ir asmens skalbykla

Savybės: kompaktiškas dizainas, vandens taupymas ir energijos taupymo, ekologiškai draugiškas ir patvarus, aukšto dažnio vibracijos valymas, USB maitinimo

Pakavimo Sąrašas:

1pc* Nešiojamų mini washe

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogus Pagalbininkas: Su erdvės taupymo dizainas, šis kompaktiškas nešiojamasis skalbimo mašina yra puikus tiems, kuriems reikia patogų valymo tirpalas.Matavimo tiesiog 9cm/3.54, ji lengva naudoti kriaukle arba kibirą.Tiesiog įpilkite ploviklio ir vandens, ir mėgautis grynu drabužius minučių.

2.Vandens Taupymo: Su mūsų mini skalbimo mašinos, jūs galite efektyviai plauti mažas drabužių elementus kaip apatiniai drabužiai.Taupyti vandenį ir energiją, o valymo jūsų delicates ir mažų drabužių iki tobulumo.Tai puikus būdas pakelti savo skalbimo patirtis.

3.Pakenčiamas Medžiagomis: Mūsų nešiojamų skalbimo mašina yra pagaminti iš tvirto aukštos kokybės ABS ir TPR medžiagos, užtikrinti saugumo, patikimumo ir tvirtumo.Su savo ekologinio draugiškas dizainas, ji sumažina vandens ir energijos suvartojimą.

4.Funkcinės Valymo Pajėgumas: Šis nešiojamas, skalbimo mašina duoda praktinių patogumų, kurie veiksmingai išsklaido skysčiai, leidžia dažnai vibracijos valyti kruopščiai išvalyti dėmes.Tai USB powered ir funkcijas, mini turbina patogumui.

5.Kelionės-Draugiškas Plovimo: Džiaugtis be jokio vargo skalbykla net eiti.Šis nešiojamas skalbimo mašina yra jūsų idealus kompanionas RVs, kolegijos dorms, ir namų naudojimui.Jo universalumas, todėl jis tinka multi-progomis, taip pat ir verslo kelionėms.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai