HX Mo Dao Shi Zu T-shirts Populiarus Anime Marškinėliai Moteriška marškinėliai Atsitiktinis Vyras Tees Harajuku Juodos spalvos Medvilniniai marškinėliai, Unisex Viršūnės

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €13.66 €17.98

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Apykaklės:

O-Kaklo

Modelio Tipas:

3D

Rankovės Ilgis(cm):

Trumpas

Taikoma Scena:

kasdien

Viršūnės Tipas:

Tees

Medžiaga:

MEDVILNĖS

Lytis:

VYRAI

Spausdinti marškinėliai:

Suaugusiųjų Unisex 3D Trumpas Rankovės Marškinėliai Topai

Prekės Pavadinimas:

CLOOCL

Audinio Tipas:

Broadcloth

Moteriški Marškinėliai:

moterų marškinėliai

juokinga t shirts:

unisex marškinėliai

negabaritinių marškinėliai:

cool t marškinėliai vyrams

Taikoma Sezonas:

Vasaros

T-Shirt Haskis:

Suaugusiųjų Unisex 3D trumpomis Rankovėmis T-Sshirt auksaspalvis Retriveris

dydis:

Azijos Dydis S-7XL

Su gobtuvu:

No

Tipas:

vyrų, moterų, t marškiniai

Elemento Tipas:

Topai

veikia t-shirt:

sporto marškinėliai vyrams

Rankovės Stilius:

trumpas rankovės

Stilius:

Atsitiktinis

T-Shirt Prancūzų Buldogas:

T-Shirt Corgi

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodė, negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų.Tikiuosi, kad jie suprato tai gerai.Ačiū!

Mūsų produktas yra Azijos Dydį !Ne MUMS/Euro Dydžio !!Prašome Pasirinkti 1-2 Didesnį Dydį!

Visi mūsų produktai yra pagaminti iš medvilnės.

Vaizdas yra išspausdintas priekinėje ir nėra nuotrauką ant nugaros.Taip pat galite paprašyti užsakymą spausdinti nuotraukas ant nugaros

Kaip šią nuorodą, turi daug stilių pasirinkti, prašome patikrinti, ar stilių, jūs nupirko yra teisingas, kai jūs perkate jį .Jei įsigijote blogo stiliaus, prašome nesijaudinkite, galite man pasakyti, teisingas stilius jums reikia prieš paketas siunčiamas, ir tada I siųsti jums tinkamą stilių.

Pristatymas: 1. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.Prašome leiskite man žinoti, per 1-2 dienas, jūsų adresas yra teisingas 2. Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Mes laivas elementus per China Post oro paštu,EMS,DHL.Paprastai, Express pristatymas metodas, pavyzdžiui, EMS,DHL paprastai trunka 5-7 darbo dienas.Kinija Post paprastai trunka nuo 10 iki 25 darbo dienų. 3. Dėl sudėtingos tarptautinės logistikos,laiko švaistymas muitinės klirensas,Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis,ir tada man bus padėti jums sekti jį.Apmokėjimas: 1. Mes priimame mokėjimus per Alipay,T/T", "Western Union", Kreditine Kortele,Moneybookers,Banko pavedimu,ir kiti mokėjimo būdai.Jei turite sunkumų atlikdama mokėjimą,prašome kreiptis į mus pagalbos.Mūsų paslaugos: 1. Mes siūlome aukštos kokybės produktas. 2 .Jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, pasiūlysime jums geriausią kainą! 3. Prašome įsitikinkite, kad jūsų vardą, adresą, pašto kodą, ir pan., teisinga ir išsami. 4. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Dėkojame už susisiekti su gamesalor!

Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome pateikti mums teigiamus atsiliepimus.Būkite tikri, mes bus daryti tą patį. 5.

Žymos

t-marškinėliai

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai