Centrifuga Vamzdžiai, [50 Pack] Plastikinis Mėgintuvėlis Su užsukamais Dangteliais, 15ML Sterilius Mėgintuvėlius Su Dangteliais

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €20.61 €29.44

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Ductive medžiagomis: Mūsų falcon vamzdis yra pagamintas iš aukštos kokybės ir didelio grynumo polipropileno medžiagų.Šie konteineriai gali būti naudojami kaip aukšto slėgio virdulys mėgintuvėlį, ir didžiausias RCF yra 12000 x g

Lengva ženklas: Plastikiniai išcentriniai vamzdelis taip pat buvo paskirta baltas plotas, kuris yra lengvai pažymėti ir atpažinti.Šis mažas ženklinimo vamzdis funkcija yra labai patogu klijuoti etiketes.

Tiksli skalė: mastą išcentriniai vamzdis atspausdinta pusėje mėgintuvėlį.Tai, baigimo tezės yra tiksli ir lengvai skaitoma.Matavimo patogu mokslo programas.

Įvadas į nepralaidžiose laboratorija: išcentrinė mėgintuvėlį yra įrengta su polietileno dangteliu, plomba įmonė, ir nutekėjimas neleidžiama.Šie konteineriai gali būti padėtas ant lentynos, pakartotinai, saugus ir saugus.

Sterilizer: Šie dideli plastikiniai vamzdžiai yra sterilizuotas pagal EO, ir patogu naudoti.Jie gali būti saugiai naudojamas įvairių programų, įskaitant ir kietosios medžiagos, skysčiai, milteliai, sėklos, tablečių ir granulių objektus.

Tipas:A:Mokslinis, Kūgio formos, 50ML/B:nepriklausomomis, 50ML/C:Mokslinis, Kūgio formos, 15ML

Spalva:Skaidri & Blue

Medžiaga:Plastikas

Pakuotės Turinys:

50 * Centrifugos Mėgintuvėliai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai