Lanksti Išmetimo Vamzdžiai iš Nerūdijančio Plieno Išmetimo Žarnos Vidinis Skersmuo Oro Šildytuvas Išmetimo Vamzdžio Ilgio 60/100/150/200cm Naftos Šildytuvas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €12.89 €16.11

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Specialios Funkcijos:

Saugiai ir patikimai

Gamintojas Dalies Numeris:

Alyvos Šildytuvas Išmetimo Vamzdis

Kitos Dalies Numeris:

Alyvos Šildytuvas Išmetimo Vamzdis

Šalis/Regionas Automobilių Gamyba:

KINIJA

Mainų Dalies Numeris:

Alyvos Šildytuvas Išmetimo Vamzdis

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Dalys:

Orpūtės


Aprašymas

Pristatome mūsų oro šildytuvas išmetimo vamzdžio, sukurta siekiant pasiūlyti ilgas eksploatacijos laikas ir minimalus triukšmo.Mūsų duslintuvo gali būti savarankiškai palaikomas stabilus ir lengvas montavimas.Tinka naudoti su oro aliejus, šildytuvai, šis išmetimo vamzdžio yra paprasta įdiegti ir žada ramiai, be rūpesčių patirtis jums ir aplinkiniams.Patirtis, patogumas ir patikimumas mūsų oro šildytuvas išmetimo vamzdžio.

Savybės:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: 60/100/150/200cm

Taikoma automobilio modeliai: bendrosios paskirties

Dėmesio:

Dėl skirtingo šviesos ir ekrano parametrai, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Sąrašas:

1 x tepalinis šildytuvas išmetimo vamzdis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Super Kokybė: Mūsų naftos šildytuvas išmetimo vamzdis yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, kuris yra labai atsparus nuo rūdžių ir gali atlaikyti aukštą temperatūrą, todėl išskirtinis ilgaamžiškumas ir ilgas tarnavimo laikas.

2.Didesnis saugumas ir patikimumas: Šis aliejus šildytuvas išmetimo vamzdžio, užtikrina saugią ir patikimą veikimą.Jo unikalus, lengvai ištraukiama projektavimo, eksploatavimo metu ir išjungimas sumažina apkrovą ant išmetimo vamzdžio, o savarankiškai pritarė duslintuvo išsaugo optimalų veikimą.

3.Platus papročiai: Mėgautis efektyvus šildymas su mūsų naftos šildytuvas išmetamųjų dujų vamzdis, kuris yra specialiai suprojektuotas oro aliejus šildytuvai.Featuring 24mm lizdo, ji skatina šildymo efektyvumą ir našumą.Su lengvas montavimas montavimas, patirti naudą didesnės šildymo galios.

4.Ramioje Šildymas: Paversti jūsų šildymo patirties su šiuo aliejumi šildytuvas išmetimo vamzdžio.Triukšmo slopinimo technologija užtikrina nuolatinį veikimą ir sumažina triukšmą, taršą.Daugiau jokių trikdžių jums, nei kitiems – tiesiog jauki, rami šiluma.

5.Energijos Taupymo: Sumažinti savo sąskaitas už šildymą, ir taupykite energiją su mūsų naftos šildytuvas išmetimo vamzdžio.Su paprasta montuoti, kuris trunka tik kelias minutes, jokių sudėtingų įrankių reikia.Gauti jį nustatyti, greitai ir efektyviai.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai