Hidrauliniai Saugojimo Lova Su LED Apšvietimo Juostelės, dvigulė Lova Rėmo, Minkštų 140x200cm Lovos, Funkcinės Lovos, Balta

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Baldai
  • Produkto Kodas: z2937
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €513.77 €1 027.54

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Plotis(Čiužinio Dydis):

1000mm

pritaikyti:

No

CN:

Kinija

Tipas:

Miegamojo Baldai

Lova Paviršiaus Medžiaga:

velvet

Bendro Naudojimo:

Namų Baldai

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Išvaizda:

Modernus Stilius

Su Saugojimo Vietos:

No

Konkrečias Naudojimo:

Namų Lova


Aprašymas

Pristatymas iš Vokietijos, pakavimo laiko 3-4 dienas, laivybos laikas 10-20 dienų.Vieną kartą padengti, prašome anuliuoti jo užsakymą bus.

Matmenys Ir Detales

Gabaritiniai matmenys 202x146x107.5 cm (DxWxH) Rekomenduojamas čiužinio storis 25cm

Gulėti paviršiaus 140x200 cm, spalva pilka

Neto/Bruto Svoris 48/49.28 KG Skydo Medžiaga PU+Metalas+Medžio masyvo

Maksimalus vartotojo svoris 299KG/660 SVARŲ Vidinė atmintis 193x133 cm

5 balai

Pagalvėlė su LED apšvietimo dizainas:LED dizainas su pilka PU audinio tinka šiuolaikinių namų ir taip pat gali būti suderinta su projektavimo žaidimų kambarys.Galite naudoti nuotolinio valdymo pultą, pakeisti įvairių spalvų ir ryškumo

Hidrauliniai lazdele:Labai saugojimo erdvės Didelės lovos langelį kartus-iki dengtą, lovos pagrindas su daug vietos daiktams saugoti antklodės, pagalvės arba užvalkalai, dengtą bazės lengvai susilanksto iki pakėlimo cilindrą.Oksfordo audinys yra pridedamas prie lovos apačioje išlaikyti dulkių out.

Tekstūra Pilka Oda: PU medžiaga yra atsparus vandeniui ir lengvai valomas.Pilkos spalvos audinys yra ne monotoniškas kaip paprasta pilka spalva susilieja su tekstūrą ir pabrėžia, kad bendras tekstūros lova.

Stipri Konstrukcija: lentjuostės pritvirtintos prie lovos rėmas su Velcro.Papildoma parama kojos centras, baras gali užtikrinti patikimą stabilumą lova.Maksimali Keliamoji galia: 660 SVARŲ

Išsami Informacija :Siekiant sumažinti žalos riziką, ši lova rėmo bus vežamos 2 dėžės ir jie gali atvykti dėl įvairių dienų.Jei abu paketai atvyko, bet dalių trūksta, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Daugiau funkcijų

Išsami ir lengvai vadovas

Lovos ateiti butas supakuotas lengva pristatymo ir mes naudingas žingsnis po žingsnio instrukcijas, lengvai PASIDARYK pats surinkimas.

Optimalus parama

Grotelinių rėmas su 2 parama kojų palaiko jūsų čiužinys optimaliai, siūlo optimalias sąlygas, sveikas miegas.

Aukštos kokybės

Minkštų lova, yra aukštos kokybės ir siūlo didelį stabilumą.Skersiniai yra pasiskirstę tolygiai ir gali palaikyti iki 660LBS.Skersiniai yra sklandžiai ir be šerpetų, todėl jūs neturite jaudintis dėl čiužinio.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai