Streso Lipdukai Fidget Paramos Lipdukai 9pcs Vandeniui Lytėjimo Grubus Estetinės Vaivorykštė Stiliaus Tekstūra Lipdukai Stalas Telefono

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Visą Lapeliai
  • Produkto Kodas: z288823
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €2.87 €5.99

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

onscersoco

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Šie išnyks atsparus streso lipdukai padėti reguliuoti energijos, emocijos ir nuotaika.Nuvalykite paviršių, prieš įklijuodami saugiai tinka.Įgaubtas-iškilūs dalelių dizainas suteikia lytėjimo paviršiaus raminantis sensorinės įvesties per darbus arba stresą įvykių.

Produkto pavadinimas: 9 vienetų jutimo lipdukai

Svoris: apie 15g/0.5 oz

Dydis: Vienas gabalas dydis yra apie 7*6cm/2.8*2.4.

Medžiaga: pvc+peva

sąrašas:

Ramina Lipdukai*1pack(9pcs)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Atsparus vandeniui PVC: Pagamintas iš tvirtos ir vandeniui PEVA medžiagos, šie lipdukai nebus lengvai nukristi ir išnyks atsparus ilgalaikiam naudojimui su išskirtiniu adhesiveness.

2.Streso Reduktorius: Jūsų energijos lygį, emocijos ir nuotaika likti per jūsų kontrolės, kad tai efektyvus sprendimas.Tiesiog klijuoti lipdukus, bet kur, kad jums jaustis geriau.

3.Lengva Naudoti: Pasta Ramina Lipdukai ant labiausiai liečiamų paviršių lengvai.Nuvalykite paviršių, nulupkite atgal plėvelės, paspauskite juos švelniai ir jausti, ramina momentinių poilsiui.

4.Įgaubtas, Išgaubtas Tekstūra: Mūsų Ramina Lipdukai siūlo unikalų tekstūros dizainas su įgaubta-iškilūs dalelių.Trina tavo nagai per juos skatina raminantis jausmas.

5.Platus Panaudojimas: Jūs galite klijuoti juos ant savo gitaros, mobilieji telefonai, puodeliai, buteliai, arba bet kokių kitų asmeninių daiktų.Jie taip pat puikiai tinka dekoravimo jūsų stalų, langų, sienų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai