Ginkmedžių Lapų Sienos Kabo Dekoro Mini Sienos Kabo Už Kambarį Fone Dekoras

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z2881
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €8.38 €19.05

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Vytelių

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Ginkmedžių Lapų Sienos Kabo Dekoro Mini Sienos Kabo Už Kambarį Fone Dekoras

Kiekis: Įskaitant 4 gabalus iš 4 skirtingų stilių sienos kabinti, pakankamas kiekis, kad atitiktų jūsų individualius poreikius.

Storos medžiagos: Sveikas ir saugus geležies žaliavos.Palmių lapų geležinės sienos menas neturi savitą kvapą ir yra saugus naudoti.Stiprus ištvermė, nėra lengva sulaužyti, tvirtas ir storas.

Lengva naudoti: Palmių lapų metalo sienos menas yra paprasta naudoti ir gali būti taikomas tik kelis paprastus veiksmus.Darbo patirtis būtina, ir naujokai gali tai padaryti savarankiškai.

Unikalus Dizainas: Metalinis palmių lapų sienos menas yra labai unikalus ir įspūdingas dizainas.Pateikiant jį savo namuose ar biure bus puiki puošmena atspindi jūsų rafinuotą skonį.

Įvairias programas: Metalo palmių sienos meno tinka miegamieji, taip pat gyvenamieji kambariai, virtuvė, koridorius, sodai, biurai ir kitos scenos.Puiki dovana draugams: Palme d ' Or " Geležinės Sienos Menas gali būti skirtas šeimai, draugams ar artimiesiems dėl Helovinas, Kalėdos, Karnavalas, Gimtadienius, ir Tėvo Diena.

Spalva:aukso

Medžiaga:geležis

Dydis:12.5 x 12.5 cm+12.5 x 12.5 cm+12.5 x 12.5 cm+12.5 x 12.5 cm

Pakuotės Turinys:

4 x Ginkmedžių Lapų Sienos Kabo Dekoro

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai